Elisabeta. Regina Elisabeta. „Condiţia“ amuzantă pusă de suverană pentru a apărea în celebra reclamă cu James Bond de la Jocurile Olimpice din 2012

Elisabeta. Regina Elisabeta. „Condiţia“ amuzantă pusă de suverană pentru a apărea în celebra reclamă cu James Bond de la Jocurile Olimpice din 2012

Regina Elisabeta FOTO Guliver/Getty Images

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii (93 de ani) a pus o condiţie amuzantă pentru a apărea alături de James Bond, rol interpretat de actorul Daniel Craig (51 de ani), în celebra reclamă proiectată în cadrul ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Londra, din 2012.

Ştiri pe aceeaşi temă

Suverana Marii Britanii nu a stat prea mult pe gânduri când i s-a făcut propunerea de a apărea într-o reclamă alături de celebrul personaj, însă a avut „o condiţie“ care a amuzat pe toată lumea: şi-a dorit ca la final „să fie salvată“ de agentul 007. 

„Accept, dar am ceva de spus. După toate astea, să vină James Bond să mă salveze“, a spus amuzată regina când a primit propunerea, scrie Daily Mail.
 
Angela Kelly, designer-ul şi confidenta sa, a dezvăluit într-o nouă carte că i-au fost de ajuns doar cinci minute pentru a o convinge pe regină să accepte propunerea regizorului Danny Boyle de a apărea alături de Daniel Craig în faimoasa reclamă. Kelly, cea care o îmbracă pe regină de 25 de ani, şi-a amintit că în 2011 s-a întâlnit cu Boyle şi secratarul privat Edward Young în scopul de a discuta ideea. 
 
„Le-am cerut să îmi dea cinci minute pentru a-i face propunerea reginei. Îmi amintesc şocul de pe chipul lui Danny când am spus că discut cu Majestatea Sa imediat. Dacă ar fi spus nu, acesta ar fi fost sfârşitul discuţiei“, a povestit Kelly. 
 
„Am fugit la etaj şi, din fericire, regina era liberă. A amuzat-o foarte tare ideea şi a fost de acord imediat. Am întrebat dacă ar dori să spună ceva. Fără a ezita, Majestatea Sa a răspuns: «Sigur că trebuie să spun ceva. După toate astea, trebuie să mă salveze». Am întrebat-o dacă ar dori să spună «Bună seara, James» sau «Bună seara, domnule Bond» şi a ales-o pe aceasta din urmă, cunoscând filmele Bond. În câteva minute, m-am întors în biroul lui Edward, care i-a transmis veştile bune lui Danny - cred că aproape a căzut de pe scaun când am spus că singura condiţie a reginei era să poată să livreze această idee“, a mai mărturisit ea. 
 
Filmările s-au desfăşurat la Palatul Buckingham, unde James Bond este convocat de Regină. Când superagentul intră în palat, el este întâmpinat de doi câini din rasa favorită a suveranei, corgis. Ulterior, cei doi se deplasează pe deasupra Londrei într-un elicopter şi sar cu paraşuta pentru a ateriza direct la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de pe Stadionul din Stratford. În acel moment, camera s-a mutat direct pe stadion, unde Regina, îmbrăcată la fel ca în reclamă, şi-a făcut apariţia la braţul soţului ei, prinţul Philip. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările