Regina Marii Britanii, ţinută îndrăzneaţă pentru nunta regală: ce semnificaţie au culorile pe care le-a ales FOTO

Regina Marii Britanii, ţinută îndrăzneaţă pentru nunta regală: ce semnificaţie au culorile pe care le-a ales FOTO

Vine regina! FOTOGRAFII Guliver/Getty Images

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii (92 de ani) a uimit, din nou, cu o apariţie în culori vibrante la nunta nepotului său, prinţul Harry, cu actriţa Meghan Markle. Potrivit specialiştilor, în ţinuta suveranei sunt ascunse mici detalii.

Regina Elisabeta (92 de ani) a reuşit, ca de fiecare dată, să impresioneze prin ţinuta aleasă pentru nunta regală. Suverana a sosit la Capela St. George din Windsor împreună cu prinţul Philip (96 de ani), care a suferit recent o intervenţie chirurgicală la şold. 


Pentru nunta prinţului Harry (33 de ani) cu actriţa americană Meghan Markle (36 de ani), suverana a purtat o rochie cu imprimeu floral în nunaţe de verde, violet şi gri şi o haină lungă verde-lime, create de designerul ei preferat, Stewart Parvin. Pălăria, tot verde-lime, cu o floare mare purpurie, este semnată de Angela Kelly, deisgnerul oficial al reginei. Ţinuta a fost accesorizată cu o broşă mare cu diamante, mărgele şi mănuşi albe, pantofi cu toc mic marca Anello & Davide şi o geantă Launer.

Alegerea culorilor a fost anticipată la casele de pariuri britanice încă de la începutul săptămânii. De altfel, majestatea sa a optat pentru nuanţe îndrăzneţe şi la nunta ducilor de Cambridge din 2011, optând pentru un galben însorit.

Potrivit expertului în culori June McLeod, consultat de presa britanică, culorile pentru care a optat de această dată regina au o semnificaţie aparte, la fel ca în cazul rochiei de mireasă purtată de Meghan Markle

„Verdele este o culoare ce simbolizează creşterea şi renaşterea. O persoană care poartă această culoare la un asemenea eveniment îşi arată respectul şi deschiderea faţă de ceea ce rezervă viitorul. Purpuriul este o culoare mândră“, a explicat specialistul, care crede că astfel suverana a vrut să le transmită un mesaj de sprijin şi încurajare cuplului.  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: