Regina Elisabeta a II-a a primit un nou căţeluş din rasa Corgi. Cine i-a făcut iarăşi acest cadou minunat, de suflet

Regina Elisabeta a II-a a primit un nou căţeluş din rasa Corgi. Cine i-a făcut iarăşi acest cadou minunat, de suflet

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii adoră câinii Corgi. Foto: Profimedia

O lume întreagă îi ştie slăbiciunea reginei Elisabeta a II-a pentru câinii din rasa Corgi. Toată viaţa la palat a fost înconjurată de ei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Din păcate, ultimul căţel care venise la palat a murit, sfâşiindu-i inima reginei, la scurt timp după decesul regretatului său soţ, prinţul Philip.

Prinţul Andrew îi dăruise acel căţel şi acum i-a adus altul, în dorinţa de a-i lumina sufletul atât de încercat în ultima perioadă. Aşadar, regina Elisabeta are un nou companion la castelul Windsor. Şi nu ai cum să o binedispui pe regină mai bine decât cu un căţel.

Celebra iubitoare de Corgi a primit recent un puiuţ în vârstă de 6 săptămâni de la fiul său mijlociu, prinţul Andrew, şi de la fiicele acestuia, prinţesele Beatrice şi Eugenie, relatează cotidianul The Sun. ”Regina a trecut printr-o perioadă grea şi este absolut încântată să deţină un nou Corgi”, a mărturisit o sursă pentru The Sun.

Citeşte mai departe aici...

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările