Regina Elisabeta a II-a caută un bucătar „talentat“ pentru Palatul Buckingham: ce salariu oferă şi care sunt cerinţele

Regina Elisabeta a II-a caută un bucătar „talentat“ pentru Palatul Buckingham: ce salariu oferă şi care sunt cerinţele

Regina Elisabeta a II-a FOTO Guliver/Getty Images

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii (92 de ani) caută pentru Palatul Buckingham un „bucătar talentat“, care să gătească „la cele mai înalte standarde“ şi căruia îi oferă un salariu atractiv.

Familia regală se află în căutarea unui nou bucătar care să se alăture bucătăriei reşedinţei regale, potrivit unui anunţ apărut pe site-ul oficial al Palatului Buckingham, scrie Daily Mail.
 
Job-ul este descris ca fiind unul practic, care cere ca individul să gătească „la cele mai înalte standarde“. 
 
Se oferă un pachet salarial de 27,560 de dolari, iar candidatul trebuie să fie pregătit să gătească „meniuri diverse pentru o gamă largă de evenimente“, lucrând cu „ingrediente de înaltă calitate“ şi „aderând la o echipă de profesionişti“.
 
Job-ul este specific pentru rolul de „Demi Chef de Partie“ - un şef de bucătărie care supraveghează o anumită secţiune a bucătăriei.
 
„Aşa cum v-aţi aştepta, standardele sunt extrem de ridicate aici şi fecare zi este plină, aşa că trebuie să fiţi un bucătar ambiţios şi calificat. Trebuie să aveţi o experienţă anterioară într-o bucătărie sau într-o firmă de catering, dar depinde de abilitatea şi de entuziasmul tău să îndeplineşti toate atribuţiile pe fiecare secţiune a bucătăriei. Trebuie să lucrezi bine în echipă, să ai bune abilităţi de comunicare şi adaptabilitate, astfel te vei bucura de colaborarea cu colegii. Atenţia la detalii este vitală, ca şi abilitatea de a respecta termenele limită şi de a te asigura că mâncarea este livrată la timp“, se arată în anunţul Palatului Buckingham.
 
Palatul din Buckingham găzduieşte banchete de stat şi se presupune că rolul de bucătar este acela de a servi persoane care sunt obişnuite cu luxul.
 
Fostul bucătar regal, Darren McGrady, care a gătit pentru familia regală timp de 15 ani, a dezvăluit anterior că regina păstrează întotdeauna pe lista preparatelor tortul său preferat de biscuiţi de ciocolată, însă monarhul refuză să dezvăluie masa preferată pentru a evita să fie servită în mod constant.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: