Regele Thailandei şi-a eliberat amanta din închisoare pentru a o aduce în haremul său din Germania

Regele Thailandei şi-a eliberat amanta din închisoare pentru a o aduce în haremul său din Germania

Regele Thailandei  a petrecut pandemia alături de un harem.

Izolat încă de la începutul pandemiei în staţiunea bavareză Garmisch-Partenkirchen, regele Maha Vajiralongkorn a făcut, recent, o mişcare care a oripilat întreaga presă germană: a eliberat-o pe Sineenat Wongvajirapakdi, fosta sa amantă şi a adus-o să se alăture haremului său de 20 de “soldaţi ai sexului” cu care acesta şi-a petrecut pandemia.

Ştiri pe aceeaşi temă

Controversatul Regele Rama X, cum mai este numit regele Thailandei, o numea, anul trecut, consoartă oficială pe Sineenat Wongvajirapakdi. Ceremonia a avut loc chiar în faţa reginei Suthida, cu care Maha avea să se căsătorească oficial două luni mai târziu. La finalul anului trecut, însă, Rama X comanda încarcerarea amantei pe motiv că a subminat autoritatea reginei şi de atunci nimeni nu a mai auzit nimic despre aceasta până la finalul săptămânii trecute.

Spre revolta locuitorilor din landul bavarez, Maha a închiriat, încă de la începutul anului, un etaj întreg din Grand Hotel în Sonnebichl unde stă împreună cu anturajul său dubios ca într-un bordel de lux.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările