Reese Witherspoon, dezvăluiri despre o fostă relaţie abuzivă: Faptul că am avut puterea să mă apăr singură m-a schimbat

Reese Witherspoon, dezvăluiri despre o fostă relaţie abuzivă: Faptul că am avut puterea să mă apăr singură m-a schimbat

Reese Witherspoon a vorbit despre o relaţie abuzivă din trecut FOTO Guliver/Getty Images

În cel mai recent episod al podcast-ului celebrei Oprah Winfrey, actriţa americană Reese Witherspoon a vorbit despre o fostă relaţie abuzivă.

Ştiri pe aceeaşi temă

În timpul discuţiilor despre provocările cu care se confruntă femeile, Reese Witherspoon (41 de ani) a vorbit despre cea mai dificilă alegere pe care a trebuit s-o facă de-a lungul timpului, pentru a-şi putea îndeplini destinul personal şi profesional: ieşirea dintr-o relaţie abuzivă, scrie Huffington Post. 
 
Cu câteva luni în urmă, Witherspoon a dezvăluit că a fost hărţuită sexual de un regizor la vârsta de 16 ani, iar acum a vorbit despre un alt incident din viaţa sa. Actriţa a recunoscut că în tinereţe a avut o relaţie în care era abuzată psihologic şi verbal, lucruri care au afectat-o profund, „la nivel celular“. 
 
„Am avut un declic la un moment dat. Ştiam că va fi extrem de dificil, dar nu mai puteam continua. Mă afecta profund, plus că eram foarte, foarte tânără“, a mărturisit Witherspoon. 
Decizia de a ieşi din acea relaţie abuzivă, mărturiseşte actriţa, a schimbat-o profund şi a ajutat-o la transformarea ei în ceea ce este astăzi: o femeie puternică şi ambiţioasă. 
 
„Faptul că am avut puterea să mă apăr singură m-a schimbat în profunzime. Tocmai de aceea am acum puterea să spun «Da, sunt o persoană ambiţioasă!», pentru că înainte cineva încerca în permanenţă să îmi răpească acest lucru“, a mărturist vedeta.

Interviul va apărea şi în numărul din martie al revistei „O, The Oprah Magazine“, unde Witherspoon apare pe coperta intitulată „The New Superheroes/Noii Supereroi“ împreună cu colegele ei de platou din filmul „A Wrinkle In Time“, Mindy Kaling şi Oprah Winfrey.
 
Într-o altă parte a interviului, Witherspoon şi Kaling au dezbătut importanţa ambiţiei profesionale a femeilor, dar şi necesitatea de a „reconstrui“ sensul acestui cuvânt. 
 
„Ambiţia nu înseamnă să fii egoist, nu este vorba despre servirea propriilor interese. Este vorba despre dorinţa de a crea mai mult şi de a face lucruri mai bune pentru comunităţi, şcoli, lume, guvern. O femeie ambiţioasă nu este un lucru teribil şi respingător“, e de părere actriţa. 

Reese Witherspoon FOTO Guliver/Getty images
 
Citeşte şi:
 
 
citeste totul despre: