Reacţia Sofiei Vicoveanca după ce s-a zvonit că e în stare gravă din cauza COVID-19. Artista locuieşte la Suceava

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreaţa de muzică populară Sofia Vicoveanca, în vârstă de 78 de ani, a reacţionat după ce, în mediul online, a apărut informaţia că ar fi în stare gravă din cauza coronavirusului. Artista locuieşte la Suceava, singurul oraş din România aflat sub carantină totală.

Sofia Vicoveanca a fost uimită când mai multe cunoştinţe au început să se intereseze de starea sa de sănătate după ce un răuvoitor a lansat zvonul că artista este infectată cu COVID-19 şi se află în stare gravă. 

În realitate, cântăreaţa a fost victima unei glume făcute de 1 aprilie, care s-a răspândit rapid, pe fondul situaţiei dramatice din Suceava, singurul oraş din România aflat sub carantină totală, unde locuieşte artista, potrivit Libertatea.

Sofia Vicoveanca se simte bine şi nu este bolnavă, din contră, este supărată. În plus, ea a mărturisit că nu a părăsit domiciliul de 18 zile.

„Aceluia care a «scornit» o aşa minciună, îi zic: Nu săpa groapa altuia, că pici tu în ea. Sunt bine, de regulă sunt un om atent, respect toate sfaturile medicilor, stau în casă şi i-am îndemnat pe toţi cei ce mă cunosc să facă acelaşi lucru. Vă rog să daţi de veste că sunt bine, să ştie o lume întreagă că încă sunt multe jigodii printre noi!“, a declarat Sofia Vicoveanca pentru sursa citată.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite