Reacţia Reginei Elisabeta la aflarea veştii că Harry şi Meghan vor avea încă un copil

Reacţia Reginei Elisabeta la aflarea veştii că Harry şi Meghan vor avea încă un copil

Harry şi Meghan aşteaptă al doilea copil

După ce a dezvăluit în noiembrie că a pierdut o sarcină, Meghan a anunţat recent că aşteaptă al doilea copil. Reacţia Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii nu a întârziat să apară.

Ştiri pe aceeaşi temă

La aflarea veştii că ducele şi ducesa de Sussex aşteaptă al doilea copil, Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii i-a felicitat pe prinţul Harry şi pe soţia sa, Meghan.

„Majestatea Sa Regina Elisabeta a II-a, ducele de Edinburgh, prinţul de Wales şi întreaga familie regală este încântată şi le doreşte numai bine", a declarat un purtător de cuvânt al Palatului Buckingham duminică seara, potrivit agenţiei de ştiri Press Association.

Suverana în vârstă de 94 de ani se află în prezent la castelul Windsor, lângă Londra, împreună cu soţul ei Philip, în vârstă de 99 de ani, duce de Edinburgh. Din cauza pandemiei de coronavirus, membrii familiei regale se întâlnesc rareori, scrie Agerpres.

Prinţul Charles, moştenitorul tronului Marii Britanii, şi soţia sa, ducesa Camilla, îşi petrec majoritatea timpului la reşedinţa lor Highgrove House din sud-vestul Angliei.

Prinţul Harry al Marii Britanii şi soţia sa, Meghan, au făcut publică duminică vestea că aşteaptă al doilea copil şi au publicat o fotografie alb-negru cu ei doi sub un copac. Meghan stă întinsă şi îşi odihneşte capul pe piciorul lui Harry, ţinând o mână pe burtă.

Harry şi Meghan au renunţat la datoriile regale în ianuarie 2020 şi s-au mutat cu Archie în California de Sud pentru a trăi o viaţă mai independentă, departe de atenţia presei britanice.

Anunţul a survenit după ce Meghan a dezvăluit în noiembrie că a pierdut o sarcină în vara lui 2020.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările