Reacţia lui Mircea Badea după a doua bătaie încasată de la luptătorul K1 Tedi: „Un lucru e sigur: nu sunt fricos“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tedi l-a bătut pentru a doua oară pe Badea
Tedi l-a bătut pentru a doua oară pe Badea

Realizatorul TV Mircea Badea a reacţionat după ce a fost făcut knock-out de campionul la K1 Teodor „Tedi“ Emi în a doua confruntare demonstrativă a celor doi. Vedeta Antenei 3 a ţinut să precizeze că nu este fricos şi că se simte bine.

Mircea Badea a fost făcut knock-out în doar câteva secunde de campionul la K1 Teodor „Tedi“ Emi, care a devenit cunoscut în 2014 şi drept „motociclistul care l-a bătut pe Badea“. 

Într-un mesaj pe Facebook, realizatorul „În gura presei“ i-a criticat pe cei care spun că a fost învins de un motociclist, având în vedere palmaresul bogat al oponentului său în sporturile de contact. 

De asemenea, Badea subliniază că nu a fost leşinat minute bune, dar şi că nu a fost niciodată fricos. 

„Să spui despre ăsta că e «motociclist» când vezi cu ce se ocupă şi ce carte de vizită are e ca şi cum ai spune că un fotbalist la Steaua este autombilist pentru că şofează un BMW. Un lucru e sigur: nu sunt fricos. N-am fost şi nu voi fi niciodată. Atfel, totul OK. Ne vedem mâine la emisiune de la 21.00 la 24.00.

P.S. Să spui cum «am fost leşinat minute bune» este fake news: nu te lasă doctorul să te ridici până nu-ţi face teste. N-am făcut deloc caz de meciul ăsta înainte, n-o să fac nici după“, a scris Badea pe Facebook în dreptul unor imagini în care Teodor „Tedi“ Emi apare cu mai multe trofee obţinute în diverse meciuri. 

Tedi este campion la K1 şi multiplu campion naţional de Muay Thai. El s-a mai luptat cu Mircea Badea în noiembrie 2014, în urma unei provocări pe care i-a lansat-o. Totul a pornit după ce Mircea Badea a ameninţat în direct, în timpul emisiunii pe care o prezenta din faţa postului Antena 3, un grup de motociclişti în care se afla şi Tedi. Supărat că motocicliştii se deplasau zgomotos pe şoseaua Bucureşti - Ploieşti, Badea i-a ameninţat pe cei care îi bruiau pamfletul. Dintre aceştia, Teodor Emi a decis să-l înfrunte pe prezentator şi l-a provocat la o luptă în ring. Realizatorul a acceptat, iar meciul s-a încheiat pentru el tot cu o înfrângere. Atunci a fost însă TKO, adică knock-out tehnic pentru că Mircea Badea s-a retras.

  

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite