Reacţia Irinei după zvonurile că ar fi fost părăsită de Liviu Dragnea: „Nu m-a prins cu niciun iubit“

Reacţia Irinei după zvonurile că ar fi fost părăsită de
Liviu Dragnea: „Nu m-a prins cu niciun iubit“

Irina Tănase şi Liviu Dragnea

După ce relaţia dintre Liviu Dragnea, 58 de ani, şi Irina Tănase, 29 de ani, a stat o bună perioadă în atenţia românilor, zilele trecute s-a zvonit că Irina ar fi fost părăsită după ce a fost surprinsă cu fostul iubit.

Ştiri pe aceeaşi temă

Irina Tănase neagă faptul că s-a despărţit de politician şi că a fost surprinsă alături de fostul iubit, aşa cum s-a spus. „De unde ştiţi dumneavoastră aşa ceva? Păi, eu am o relaţie cu Liviu de atât de mulţi ani încât fostul meu iubit cred că este şi căsătorit şi are şi copii, aşa că nu avea cum să mă prindă cu fostul iubit.
Dar nu înţeleg de ce mă întrebaţi asta? Nu m-a prins Liviu cu niciun iubit şi nici nu ne-am despărţit. Nu ştiu de unde aţi auzit dumneavoastră chestia asta… Îmi pare rău…”, a declarat Irina Tănase.

„ Este o fată pe care o iubesc, care m-a iubit şi mă iubeşte, stând stăpână pe ea, pe picioarele ei, în această perioadă, mai grea pentru ea decât pentru mine. Eu consider actul căsătoriei ceva sfânt şi nu-mi place să vorbesc înainte despre aceste lucruri. Copii îmi doresc oricând. Iubesc foarte mult copiii. Îmi pare rău că a suferit mult această fată, ca şi copiii mei, şi fosta soţie. Şi-au asumat. Eu le-am spus în 2017 că n-o să accept lucruri rele pentru România, şi-au asumat, au avut mult de pierdut şi au pierdut mult”, a răspuns Liviu Dragnea în studioul Kanal D, „40 de întrebări cu Denise Rifai”, când a fost întrebat cum funcţionează relaţia cu Irina.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările