Reacţia lui Şerban Huidu după ce a fost asociat cu fostul ministru Daniel Chiţoiu, care a ucis doi oameni într-un accident

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şerban Huidu a reacţionat după ce accidentul provocat de fostul ministru Daniel Chiţoiu, în urma căruia două persoane şi-au pierdut viaţa, a fost comparat cu cel provocat de prezentatorul „Cronicii Cârcotaşilor“, soldat cu trei victime.

Şerban Huidu a reacţionat pe Facebook după ce utilizatori ai platformei de socializare au comparat accidentul rutier provocat de prezentatorul „Cronicii Cârcotaşilor“, în urma căruia trei persoane şi-au pierdut viaţa, cu cel provocat recent de fostul ministru Daniel Chiţoiu, dar şi cu cel produs de fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, Mario Iorgulescu. 

Huidu a preluat de pe Facebook şi a distribuit pe pagina sa un meme în care imaginea lui apare împreună cu cele ale lui Mario şi Gino Iorgulescu, şi a lui Daniel Chiţoiu. 

În fotografie, prezentatorul TV apare „lăudându-se“ că el este cel care „a ucis“ cel mai multe persoane „dintr-o lovitură“. 

„Atunci când apare un nou eveniment nefericit în circulaţie, un nene, celebru la el pe scara blocului, face glumiţe. Comparând două evenimente rutiere în cercetare cu unul judecat şi rejudecat la apel, unde sentinţa a fost dată si executată. Nu pot să mă pronunţ şi nu ştiu amănunte. Cred că cei de meserie trebuie să facă lumină. Condoleanţe familiei îndurerate.“, a fost mesajul prezentatorului TV. 

Şerban Huidu a mai fost comparat şi cu fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, Mario Iorgulescu, tânărul care a ucis un bărbat într-un accident rutier produs în luna septembrie. Şi atunci, Huidu a reacţionat vehement, criticându-i pe „moraliştii de carton“. 

„Au început. Pe net toţi sunt judecători si toţi «au dreptate». Nu e treaba mea să comentez un accident. Atât timp cât nu se ştiu detalii este inutil. Condoleanţe familiei îndurerate şi aş vrea să îi rog pe cei cu păreri şi alte «adevăruri absolute» să se abţină. Măcar din respect pentru ce s-a întâmplat. Pentru «moraliştii de carton» drama nu contează. Tot ce vor e să se mai răzbune virtual pe cei care cred ei că sunt vinovaţi de neputinţa proprie“, a scris realizatorul „Cronica Cârcotaşilor“. 

Daniel Chiţoiu, fost ministru al Finanţelor şi actual secretar general al ALDE, a provocat accidentul din 26 decembrie, de pe DN7, în urma căruia doi oameni au murit. Poliţiştii au confirmat acest lucru la aproape 24 de ore după tragedie.

Anchetatorii nu au specificat, nici până acum, în ce circumstanţe a avut loc accidentul, deşi au apărut discuţii despre faptul că politicianul ar fi folosit telefonul mobil. Cât despre Daniel Chiţoiu, acesta are două coaste rupte. Nu este în stare gravă dar a fost adus, totuşi, la Spitalul Floreasca din Bucureşti, unde le-a cerut medicilor să nu facă publice informaţii despre el.

Citeşte şi: Daniel Chiţoiu - în picioare după accidentul în care au murit doi oameni, pe targă, câteva ore mai târziu, la internarea în spital FOTO VIDEO

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite