Războiul dintre Brad Pitt şi Angelina Jolie continuă.Nimeni nu dă un pas înapoi în lupta pentru proprietăţi, sume fabuloase şi custodia copiilor

Războiul dintre Brad Pitt şi Angelina Jolie continuă.Nimeni nu dă un pas înapoi în lupta pentru proprietăţi, sume fabuloase şi
custodia copiilor

Brad Pitt şi Angelina Jolie. Foto: Profimedia

Lovitură sub centură pentru Brad Pitt din nou, din partea fostei soţii, Angelina Jolie. Ce a mai făcut, de data asta?

Actriţa a vrut să îşi vândă jumătatea pe care o deţine alături de Brad Pitt din castelul Miraval din Correns, Franţa, în valoare de 164 milioane de dolari. Este uluitor gestul său, în condiţiile în care Brad Pitt chiar produce vinuri şi şampanii în ediţie limitată, Fleur de Miraval, în cadrul podgoriei pe care o au lângă castel. O sticlă din exclusivista şampanie pe care însuşi actorul o promovează costă 390 de dolari.

Dacă partea sa era de vânzare, corect ar fi fost să îi dea fostului partener de viaţă ocazia să cumpere, mai ales că locaţia are o însemnătate pentru ei, nu este doar un business. În 2014 acolo au organizat o ceremonie secretă de nuntă, la care au fost prezenţi doar cei şase copii ai lor.

Citeşte mai departe aici

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările