Răspunsul şefului Netflix când a fost întrebat despre o colaborare cu Harry şi Meghan

Răspunsul şefului Netflix când a fost întrebat despre o colaborare cu Harry şi Meghan

Meghan Markle şi prinţul Harry ar putea colabora pe viitor cu Netflix FOTO Guliver/Getty Images

Şeful platformei de streaming Netflix, Ted Sarandos, a avut un răspuns pozitiv atunci când a fost întrebat despre o posibilă colaborare cu prinţul Harry şi ducesa Meghan, care recent au renunţat la rolurile de membri seniori activi ai familiei regale britanice.

Ştiri pe aceeaşi temă

După ce s-a aflat că Meghan a semnat un contract cu Disney, şeful Netflix şi-a exprimat interesul de a lucra pe viitor cu ducii de Sussex, scrie The Hollywood Reporter.
 
„Da, cine nu ar fi interesat? Da, desigur“, a replicat Ted Sarandos, fiind întrebat la un eveniment din Los Angeles dacă Netflix ar putea fi interesat de o colaborare cu prinţul Harry şi soţia sa, fosta actriţă Meghan Markle.
 
Netflix este şi producătorul unui serial despre familia regală britanică, „The Crown“, însă creatorii au mărturisit recent că nu au de gând să trateze şi istoria recentă. 

Dacă ar încheia o afacere în acest domeniu, ducii de Sussex ar călca pe urmele soţilor Michelle şi Barack Obama, care au semnat un acord de producţie cu Netflix în mai 2018. 
 

Meghan Markle a semnat un contract cu Disney

Surse citate de „The Times“ au afirmat că Meghan a semnat deja un contract cu studiourile Disney pentru a-şi împrumuta vocea într-o producţie.
 
Disney va plăti activitatea soţiei prinţului Harry în calitate de voice over, însă banii nu vor intra în contul personal al ducilor de Sussex. În schimb, compania a fost de acord să facă o donaţie către Elephants Without Borders, o organizaţie care ajută la monitorizarea şi protejarea animalelor de braconaj, în schimbul muncii lui Meghan. Această mişcare ar putea servi drept o modalitate prin care Harry şi Meghan îşi vor folosi celebritatea în beneficiul cauzelor de care le pasă. 
 

Harry şi Meghan nu-şi vor mai putea folosi titlurile regale 

 
La acest acord s-a ajuns după discuţiile intense dintre ducele de Sussex, regina Elisabeta a II-a, prinţul Charles şi prinţul William. 
 
Harry şi Meghan vor avea în continuare ca reşedinţă în Marea Britanie Frogmore Cottage, însă vor restitui reginei cele 2,5 milioane de lire folosite pentru renovarea casei primită cadou de nuntă.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările