Rapperul Kanye West se consideră trimisul lui Dumnezeu pe Pământ

Rapperul Kanye West se consideră trimisul lui Dumnezeu pe Pământ

Kanye West crede despre el că este o persoană deosebită, cu o misiune specială FOTO Arhiva Adevărul

Rapperul american Kayne West a declarat recent că este împuternicitul lui Dumnezeu şi că se află aici într-o misiune specială, iar scopul lui este acela de a ajuta, relatează nme.com

Ştiri pe aceeaşi temă

Criticat de presă, dar şi de colegii de breală pentru că se consideră un „geniu creativ“ contemporan, Kanye West nu se abţine de la declaraţii lipsite de orice urmă de modestie.

Recent, celebrul rapper a declarat, pentru un post de radio american, că se află aici într-o misiune specială, cu care Dumnezeu l-a însărcinat exclusiv pe el.

„Nu vă faceţi griji asupra felului în care spun ceea ce spun. Ascultaţi ceea ce spun şi care este scopu meu. Nu vreţi să o apucaţi pe un drum opus puterii. Lucrez la o misiune, la o misiune pe care mi-a dat-o Dumnezeu. O să spun foarte clar de ce mă aflu aici. Sunt aici pentru a ajuta. Am de gând să folosesc toate binecuvântările care îmi stau în putere“, a spus Kanye West.

Kanye West (36 de ani) s-a căsători recent cu starleta de televiziune Kim Kardashian (32 de ani), iar cei doi au împreună o fetiţă, în vârstă de un an, numită North West. Cuplul şi-a oficializat relaţia luna trecută, în Florenţa, la Forte Belvedere, o fortăreaţă din secolul al XVI-lea construită de familia Medici, folosită în prezent pentru a găzdui diverse expoziţii. Printre invitaţii la ceremonie s-au numărat nume celebre precum John Legend, Lana Del Rey, tenismena Serena Willams şi Steve McQueen, regizorul filmului „12 ani de sclavie“.

Kanye West şi Kim Kardashian împreună cu fiica lor North West, în ziua nunţii FOTO Hepta

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările