Randi, despre relaţia cu fratele său, Alexandru Ropcea: "Am avut multe discuţii în contradictoriu"

Randi, despre relaţia cu fratele său, Alexandru Ropcea:

Randi e nedespărţit de fratele lui (Foto: arhivă)

Pe Randi îl cunoaştem prin intermediul hit-urilor sale, dar puţin cunosc faptul că o parte din succesul lui i se datorează şi lui Alex, cu care face, de câţiva ani, o echipă la casa de producţie. Despre relaţia lor, despre trecut, prezent şi viitor am stat de vorbă chiar cu ei

Ştiri pe aceeaşi temă

Pentru ce îi eşti recunoscător fratelui tău?

Randi (Andrei Ropcea): Pentru că a avut încredere în forţa mea creativă şi a venit cu ideea să facem propria casă de producţie, pentru că are răbdare cu mine şi îmi suportă neatenţiile şi în viaţa de zi cu zi, pentru că a înţeles că sunt artist şi nu pot fi ancorat în toate lucrurile cotidiene şi m-a scutit de anumite responsabilităţi. Pentru că e tot timpul acolo când am nevoie de el. Şi pentru că este dur în anumite situaţii când a fi blând nu rezolvă lucrurile. Pentru că mă aduce cu picioarele pe asfalt. Şi pentru că a făcut doi copii care sunt foarte simpatici şi îmi zic des că mă iubesc. 

Alexandru Ropcea: O să le fiu, în primul rând, recunoscător părinţilor, pentru că există fratele meu. Nu ştiu cum ar fi fost dacă eram singur şi nici nu îmi pot imagina scenariul acesta, pentru că ar fi fost cu siguranţă unul mai sărac în sentimente şi experienţe. Lui Andrei îi sunt recunoscător pentru dragostea ce mi-o poartă, pentru faptul că de-a lungul timpului a fost lânga mine când am avut nevoie şi nu a pregetat niciodată să îşi ofere ajutorul, pentru că îşi spune părerile fără rezerve sau pentru că ştie şi poate trece uşor peste situaţii mai dificile.

Citeşte mai multe aici!

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările