Ramona Gabor îşi lansează un brand de cosmetice de lux în Dubai şi spune că „O relaţie nu reprezintă o prioritate pentru mine“

Ramona Gabor îşi lansează un brand de cosmetice de lux în Dubai şi spune că „O relaţie nu reprezintă o prioritate pentru mine“

Ramona Gabor are o viaţă de poveste în Dubai ( Foto: arhivă personală)

La un an de la vizita pe care i-am făcut-o în Emirate, am găsit-o mai optimistă ca niciodată, sfidând pandemia cu o forță de invidiat. Ea a lucrat în tot acest timp la un nou proiect, un business care îi va purta numele, I AM GABOR şi care se va adresa femeilor moderne.

Ştiri pe aceeaşi temă

Chiar înainte ca virusul să pună stăpânire pe lumea noastră, așa cum o știam, Ramona a petrecut 10 zile într-un retreat, unde a învățat tehnici de autocunoaștere și de autovindecare, fiindu-i interzis să vorbească cu altcineva decât cu sine. După această perioadă de introspecție profundă, izolarea i-a părut floare la ureche și consideră că a fost, pentru ea, o perioadă binevenită, deoarece plănuia de mai mult timp să pună la punct noul ei business. Despre asta și despre cum e viața singură, la 31 de ani, am vorbit cu ea imediat după ce izolarea în Dubai a luat sfârşit.

Cum e situația în Dubai? Ați depășit stadiul de izolare, puteți ieși din casă. Ce reguli respectați acum?

Da, suntem liberi să ieșim, trebuie doar să purtăm o mască și să păstrăm distanța socială. Putem ieși fără foaie de deplasare până la 10 seara, iar între 10 seara și 6 dimineața nu avem voie să umblăm pe străzi. Restaurantele sunt deschise, mall-urile sunt deschise, însă sunt tot felul de reguli: spre exemplu, restaurantele folosesc tacâmuri și farfurii de unică folosință, iar dacă vrei să faci shopping, nu ai voie să probezi ceea ce cumperi. Citeşte mai multe aici!

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: