Rami Malek din „Mr. Robot”: revelaţia neaşteptată a Hollywoodului

Rami Malek din „Mr. Robot”: revelaţia neaşteptată a Hollywoodului

Rami Malek joacă rolul hackerului Elliot în aclamatul serial "Mr. Robot". Foto: GETTY IMAGES

… şi actuala obsesie a cinefilelor, adăugăm noi. “Nu e doar OK să fii diferit; e mai bine să fii diferit”, şi-a încheiat el discursul după ce-a luat trofeul Critics’Choice pentru cel mai bun actor într-un serial dramă. Şi cei care urmăresc serialul Mr. Robot ştiu despre ce vorbim.


Dacă nu l-ai urmărit încă, iată câteva cuvinte despre cel care i-a adus atâta popularitate. „Ridică anumite întrebări obscure despre lumea în care trăim”, spune chiar el despre personajul său…

Având nominalizări şi la Globul de Aur şi SAG Awards, actorul care-l interpretează atât de bine pe hackerul Elliot Alderson în “Mr. Robot” (în care joacă alături de Christian Slater) este o revelaţie în adevăratul sens al cuvântului, pentru lumea filmului. Dar Malek (34) nu este doar cel care a adus succesul serialului, aflat la primul sezon, datorită interpretării sale – una dintre cele mai interesante din ultimii ani. Dar este acel gen de personaj seducător şi chiar exotic care îşi merită posterul pus deasupra patului tău.

Aşadar, cine e Rami Said Malek, noua obsesie a televiziunii? 

Portretul acestui fiu american cu părinţi egipteni este conturat într-un mod fascinant: ochii săi albaştri sunt ca două fântâni; cearcănele acelea evocă farmec; vocea timidă, uşoară, cu un ritm melodios; urechile de elf şi o siluetă suplă şi discretă de 1,74 cm. Chipul său emană mister din toţi porii, dar cumva reuşeşte să pară un tip al naibii de drăgălaş încât puţine femei nu s-ar înmuia în faţa farmecului său inerent. Şi parcă a fost făcut pentru rolul său din Mr. Robot.

Totul despre Rami Malek, pe www.okmagazine.ro

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: