Bloggeriţa Raluca Mureşan s-a căsătorit în Dubai cu iubitul ei, după ce, iniţial, birocraţia românească îi stricase ziua cea mare FOTO

Bloggeriţa Raluca Mureşan s-a căsătorit în Dubai cu iubitul ei, după ce, iniţial, birocraţia românească îi stricase ziua cea mare FOTO

FOTO Facebook Raluca Mureşan

Şi au trăit fericiţi până la adânci bătrâneţi... Raluca Mureşan, vlogger de turism, a reuşit să se căsătorească la Consulatul României din Emiratele Arabe Unite, cu iubitul ei român, după ce iniţial birocraţia le-a dat peste cap planurile, iar presa a făcut cunoscut cazul tinerei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Raluca Mureşan şi iubitul ei s-au căsătorit miercuri, 2 decembrie, la Consulatul României din Emiratele Arabe Unite, după săptămâni în care birocraţia i-a distrus ziua cea mare. 
 
Tânăra a publicat fotografii de la mult aşteptatul eveniment din viaţa ei şi ne-a mărturisit că, de data aceasta, comunicarea cu funcţionarii Consulatului României în Dubai a fost "fără cusur". 
 
Raluca Mureşan şi soţul ei FOTO Facebook Raluca Mureşan
   

Tânăra s-a mutat în urmă cu aproximativ două luni în Ras al Khaimah, Emiratele Arabe Unite, pentru a fi alături de logodnicul ei. Şi pentru că este ilegal ca o femeie să locuiască cu un bărbat fără a fi căsătoriţi, au decis să facă pasul cel mare mai repede.

Raluca şi logodnicul ei au pregătit toate actele necesare şi le-au depus online, conform procedurii. S-au programat tot online pentru cununia civilă la consulatul României, iar în ziua cea mare s-au prezentat cu zâmbetul pe buze, pregătiţi să spună „Da”. După mai bine de o oră de aşteptare, le-a venit rândul, însă au aflat că, de fapt, erau programaţi să depună actele, după cum a povestit tânăra pe pagina ei de Facebook.  

Explicaţia funcţionarilor? 

De fapt, mailul de confirmare a datei de oficializare a căsătoriei "se trimite automat, e greşeală de sistem şi nu trebuie luat în seamă", i-au spus aceştia. De asemenea, i s-a explicat că actele se depun la ghişeu, nu online, deşi pe site scrie că se depun online. În plus, i s-a respins şi certificatul medical, pe motiv că a expirat, deşi fusese întocmit cu numai două săptămâni înainte. 

Totul e bine când se termină cu bine

"Am refăcut analizele la un centru medical din Dubai pentru a nu mai avea niciun impediment, ţinând cont de indicaţiile primite pe mail de la Consulat, am comunicat foarte bine cu ei, ne-au făcut o programare pentru oficiere şi am ţinut legatura pentru a fi siguri că facem toţi paşii corecţi pentru a respecta procedura şi a ne căsători", a mai spus Raluca Mureşan pentru "Adevărul". 

Raluca Mureşan şi soţul ei FOTO Facebook 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările