Quincy Jones şi-a cerut scuze pentru comentariile jignitoare făcute la adresa lui Michael Jackson şi The Beatles

Quincy Jones şi-a cerut scuze pentru comentariile jignitoare făcute la adresa lui Michael Jackson şi The Beatles

Quincy Jones a fost colaborator şi prieten apropiat al lui Michael Jackson  FOTO Getty Images

Producătorul Quincy Jones, în vârstă de 85 de ani, şi-a cerut scuze pentru comentariile surprinzătoare făcute despre mai mulţi dintre prietenii săi, printre care Michael Jackson, The Beatles, John F. Kennedy, Marlon Brando, scrie contactmusic.com.

Ştiri pe aceeaşi temă

Jones a făcut câteva declaraţii şocante în interviurile acordate recent despre compoziţiile şi operaţiile lui Michael Jackson, asasinarea lui John F. Kennedy, despre aversiunea faţă de membrii trupei The Beatles şi aventurile sexuale ale lui Marlon Brando, printre altele. Acum a înţeles că a greşit după ce a fost criticat în spaţiul public. 
 
„În urmă cu câteva zile, cele şase fiice, de care sunt mai mult decât mândru, m-au luat de-o parte pentru o discuţie în familie, după ce am spus câteva lucruri prosteşti în recentele interviuri şi mi-am învăţat lecţia“, a scris el pe Twitter. „Sunt recunoscător fiicelor mele pentru că nu le-a fost teamă să îşi apere tatăl“. 
 
Producătorul a admis că nu mai consumă alcool de trei ani şi că memoriile vieţii sale aventuroase l-au determinat să spună lucruri radicale. „Detalii despre anumite evenimente (care nu reflectă întregul tablou al intenţiilor şi experienţei mele) au revenit dintr-o dată, şi chiar la 85 de ani, pare că ceea ce am spus este nescuzabil“. 
 
Quincy Jones a mai spus că i-a contactat pe celebrii săi prieteni, dar nu a făcut din viaţa sa publică o scuză pentru ceea ce a afirmat. 
 
„Le cer scuze celor pe care i-am ofensat şi în special îmi cer scuze prietenilor mei care îmi sunt alături sau nu. Mulţumesc familiei că a fost alături de mine şi că mi-au atras atenţia când am făcut greşeli... multe“. 
 
Vorbind despre The Beatles, Jones a afirmat că Paul McCartney şi Ringo Starr sunt cei mai slabi muzicieni din lume. „Paul a fost cel mai prost basist pe care l-am auzit vreodată. Iar Ringo? Nici nu vreau să discut despre asta“. Producătorul şi-a amintit o întâmplare de la înregistrările de studio cu The Beatles, când Ringo „a petrecut trei ore pentru un solo de patru măsuri... nu i-a reuşit“.
 
Producătorul nu a avut cuvinte prea bune nici despre Michael Jackson. Este de părere că scuzele folosite de star privind operaţiile plastice la care fusese supus erau „rahaturi“ şi a spus că „a furat mai multe cântece“. „Notele nu mint, omule“, a spus el, adăugând că Jackson era „machiavelic şi lacom“.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: