Quentin Tarantino va deveni tată pentru prima dată

Quentin Tarantino va deveni tată pentru prima dată

Quentin Tarantino şi Daniella Pick vor deveni părinţi FOTO Guliver/Getty Images

Cineastul american Quentin Tarantino (56 de ani) şi soţia lui, cântăreaţa israeliană Daniella Pick (35 de ani), aşteaptă primul lor copil.

Ştiri pe aceeaşi temă

Quentin Tarantino va deveni tată pentru prima dată. Daniella Pick, cea cu care cineastul american s-a căsătorit în 2018 după o relaţie de doi ani, îi va dărui un copil, scrie publicaţia People, citată de News.ro.

Cei doi au transmis că sunt „foarte încântaţi să anunţe că aşteaptă un copil“.

Tarantino s-a căsătorit cu Daniella în luna noiembrie a anului trecut, într-o ceremonie intimă care a avut loc la Los Angeles. 

Anul acesta, la Festivalul de la Cannes, unde s-a aflat pentru a-şi prezenta cel mai recent film - „Once Upon a Time in... Hollywood“ - el a vorbit despre pasul făcut: „Este un lucru pe care nu l-am mai făcut până acum, de fapt, am aşteptat fata perfectă“.

Tarantino şi Daniella Pick FOTO Guliver/Getty Images

Tarantino a cunoscut-o pe Daniella, care este fiica interpretului şi compozitorului israelian Tzvika Pick, în 2009, când îşi promova filmul „Inglourious Basterds“. S-au logodit în luna iunie 2017, după o relaţie de un an, iar petrecerea din septembrie a fost o reuniune a distribuţiei din „Pulp Fiction“. Între invitaţi s-au numărat Bruce Willis, Samuel L. Jackson şi Uma Thurman.

Tarantino şi Daniella Pick FOTO Guliver/Getty Images

Aceasta este prima căsătorie pentru fiecare dintre ei.

Tarantino şi Daniella Pick 
 
Quentin Tarantino, născut pe 27 martie 1963, a câştigat două premii Oscar, două Globuri de Aur, două premii BAFTA şi prestigiosul trofeu Palme d'Or la Festivalul de la Cannes.  
 

În noiembrie 2016, Quentin Tarantino a declarat că intenţionează să se retragă din activitate după ce va realiza cel de-al zecelea film al său.

Cele opt pelicule realizate de cineast sunt: „Reservoir Dogs“ (1992), „Pulp Fiction“ (1994), „Jackie Brown“ (1997), „Kill Bill Vol. 1“ (2003), „Kill Bill Vol. 2“ (2004), „Inglourious Basterds“ (2009), „Django Unchained“ (2012) şi „The Hateful Eight“ (2015).

El a regizat secvenţe în filme ca „Four Rooms“ şi „Grindhouse“, iar printre scenariile semnate de Tarantino se numără „Natural Born Killers“, „True Romance“ şi „From Dusk Till Dawn“.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: