Puff Daddy, cel mai bogat rapper din lume. Ce avere are artistul

Puff Daddy, cel mai bogat rapper din lume. Ce avere are artistul

Puff Daddy are o avere estimată la 700 de milioane de dolari FOTO Getty Images

Rapperul Sean Combs, care a revenit la numele de scenă Puff Daddy, s-a situat pe primul loc în topul celor mai bogaţi artişti rap/hip-hop din 2014, realizat de revista Forbes, poziţie pe care o ocupă pentru al doilea an consecutiv.

Ştiri pe aceeaşi temă

Editorii revistei „Forbes“ estimează că artistul deţine o avere de 700 de milioane de dolari, suma de 120 de milioane de dolari fiind câştigată în cea mai mare parte anul trecut. Puff Daddy s-a îmbogăţit considerabil după lansarea reţelei de televiziune prin cablu Revolt TV, scrie „Forbes“.

Topul a fost făcut public la o zi după ce reprezentanţii Universităţii Howard au anunţat că Puff Daddy va primi un titlu de doctor onorific în ştiinţe umaniste şi va rosti discursul inaugural la festivitatea de absolvire a studenţilor colegiului din Washington D.C., pe 14 mai.

Pe locul al doilea în topul realizat de „Forbes“ se situează Dr. Dre, cu o avere de 550 de milioane de dolari, în timp ce Jay-Z ocupă locul al treilea, cu o avere estimată la 520 de milioane de dolari.

Topul 5 este completat de Bryan Birdman Williams, cu o avere de 160 de milioane de dolari, şi de 50 Cent, cu o avere de 140 de milioane de dolari.

Puff Daddy, al cărui nume real este Sean Combs, a devenit un mogul al industriei de divertisment din SUA, fiind actor şi rapper, dar şi câştigător al unui premiu Grammy. În 2013, el a ocupat tot prima poziţie în topul Forbes al celor mai bogaţi artişti de muzică rap/ hip-hop din lume, cu o avere estimată la 580 de milioane de dolari. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: