Provocarea supremă: Tom Cruise vrea să devină primul star de la Hollywood care să filmeze în spaţiu! Misiune imposibilă? „A vorbit deja cu NASA despre asta”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tom Cruise vrea să filmeze în spaţiu.
Tom Cruise vrea să filmeze în spaţiu.

Ştie întreg mapamondul că îşi face singur cascadoriile din filme, care parcă au devenit tot mai complicate pe măsură ce au trecut anii.

Şi cu încrederea unui superstar care pare că a bifat tot ce avea de bifat pe pământul ăsta, actorul de 58 de ani îşi propune o misiune (aproape) imposibilă – să filmeze în spaţiu!

Nu există niciun dubiu că îl caracterizează un curaj fără margini. L-am văzut de atâtea ori cum se căţăra singur pe pereţii unor zgârie-nori (asigurat, bineînţeles), cum se arunca de pe stânci (tot asigurat, evident) şi ne-a lăsat cu gura căscată de fiecare dacă când spune că nu apelează la cascadori pentru seria Misiune: Imposibilă, în care apare de ceva ani buni. Iar acum şi-a propus o nouă provocare.

Una care n-a mai fost bifată de nimeni de la Hollywood până acum – să iasă din atmosfera Pământului şi să filmeze o secvenţă în spaţiu. Fără ca el să fie vreun astronaut sau să apeleze la unul ca să interpreteze rolul lui.

Şi, cel mai important, fără să simuleze că e în spaţiu. Pentru că toate scenele în care actorii din Cetatea Filmului apar în „spaţiu” sunt, de fapt, filmare bine-mersi pe Pământ.

Citeşte continuarea aici!

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite