Produse de 440.000 de euro, donate de Andreea Marin prin campania destinată persoanelor afectate de coronavirus

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andreea Marin a donat produse de 440 de mii de euro persoanelor afectate de coronavirus FOTO Captură video
Andreea Marin a donat produse de 440 de mii de euro persoanelor afectate de coronavirus FOTO Captură video

Vedeta de televiziune Andreea Marin a dezvăluit ce produse au fost donate odată cu primul convoi umanitar din Campania Preţuieşte Viaţa, mărturisind că produsele donate sunt în valoare de peste 440.000 de euro.

Andreea Marin a iniţiat, în calitate de Preşedinte al Fundaţiei Preţuieste Viaţa, o campanie prin care ajută persoanele afectate de coronavirus, mişcare datorită căreia până acum au fost adunate produse în valoare de peste 440.000 de euro.

„Primul convoi umanitar din Campania Preţuieste Viaţa destinată ajutorării în criza COVID - 19 a avut loc ieri şi are un bilanţ impresionant: produse necesare donate în valoare de peste 440.000 euro. Priviţi, a fost o lecţie de viaţă şi o emoţie de neuitat pentru noi, voluntarii Fundaţiei Preţuieşte Viaţa, pentru autorităţi, pentru cei ce ne-au sprijinit“, a scris Andreea Marin pe Facebook.

Vedeta  a publicat, pe pagina sa de Facebook, un text în care explică detaliat ce produse a reuşit să strângă până acum datorită campaniei. Andreea spune că au fost donate „peste un milion de litri de apă plată, produse de igienă, igienă corporală, kimono de unică folosinţă, papuci şi alte lucruri care ţin de igiena personală, lactate, ceaiuri, produse din carne, cafea şi dulciuri“.

„Trebuie să avem grijă de cei vulnerabili care nu pot avea grijă de ei înşişi“, a mai transmis vedeta.  

   

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite