Producţia filmului „Rust” a fost suspendată după accidentul provocat de Alec Baldwin

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia

Producţia western-ului în care juca Alec Baldwin a fost suspendată, în urma accidentului în care acesta a împuşcat-o mortal pe directoarea de imagine, Halyna Hutchins, anunţă AP.

Într-un email trimis echipei de filmare, producătorii filmului au confirmat că lucrul pentru „Rust” va fi suspendat până la finalizarea anchetei. Echipa a spus că lucrează cu forţele de ordine şi îşi desfăşoară propria evaluare internă. 

„Deşi inimile noastre sunt frânte şi este greu să vedem dincolo de orizont, aceasta este, în acest moment, mai degrabă o pauză decât un sfârşit”, se arată în e-mail.

Ancheta şerifului a continuat luni. Echipa a spus că nu poate răspunde comentariilor făcute în presă sau pe reţelele de socializare. 

Cu câteva momente înainte de tragedie, Baldwin explica cum avea să scoată revolverul din toc şi cum îşi va poziţiona braţul, arată înregistrările instanţei. Actorului i s-a spus că arma poate fi folosită în siguranţă pentru repetiţia unei scene în care ar fi trebuit să scoată arma şi să o îndrepte către cameră, se arată în înregistrări.

Cameramanul Reid Russell i-a spus unui detectiv că nu este sigur dacă arma a fost verificată înainte de a fi înmânată lui Baldwin. 

Alec Baldwin a tras din greşeală cu arma de recuzită pe platoul de filmare din New Mexico şi a împuşcat-o mortal pe Halyna Hutchins, directorul de imagine al filmului.  Regizorul filmului, Joel Souza, a fost de asemenea rănit în incident.

Imagini de după incident cu actorul în vârstă de 63 de ani, cunoscut pentru rolurile din „30 Rock” şi „The Hunt for Red October”, precum şi pentru personificarea fostului preşedinte Donald Trump în emisiunea „Saturday Night Live”, l-au arătat tulburat, plângând lângă biroul şerifului. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite