Procesul lui Harvey Weinstein a fost amânat până în ianuarie 2020, după noi acuzaţii

Procesul lui Harvey Weinstein a fost amânat până în ianuarie 2020, după noi acuzaţii

Foto AFP

Un tribunal newyorkez a anunţat luni că procesul lui Harvey Weinstein, prevăzut să aibă loc la începutul lunii septembrie, a fost amânat pentru la 6 ianuarie 2020, potrivit Variety.

Ştiri pe aceeaşi temă

Fostul procuror a fost citat în faţa tribunalului pentru noi acuzaţii de viol şi de agresiune sexuală agravantă.

Harvey Weinstein a pledat nevinovat cu privire la două noi capete de acuzare. Este a doua oară când procesul este amânat. 

Mult timp una dintre cele mai puternice figuri de la Hollywood, Weinstein, 67 de ani, care a asigurat mereu că toate relaţiile sale sexuale au fost consimţite, a fost deja acuzat de abuzuri sexuale, de la hărţuire la viol, de către 80 de femei, dintre care cele mai multe celebrităţi. 

Noul act de acuzare include mărturia actriţei Annabella Sciorra, cunoscută din serialul "The Soprano", potrivit unor publicaţii americane. 

Din octombrie 2017, într-un articol din The New Yorker care a contribuit la declanşarea mişcării #MeToo, ea l-a acuzat pe Weinstein că a violat-o în 1993, în locuinţa ei din Manhattan. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: