Problemele grave de sănătate pe care le-a avut Gheorghe Visu ani de zile. A fost forţat să se lase de fumat: „Nu e cancer“

Problemele grave de sănătate pe care le-a avut Gheorghe Visu ani de zile. A fost forţat să se lase de fumat: „Nu e cancer“

E unul dintre cei mai iubiţi actori ai României, dar, cu toate acestea, neplăcerile nu îl ocolesc. Gheorghe Visu s-a confruntat de-a lungul anilor cu probleme de sănătate grave, a fost chiar şi operat. Cu toate acestea, actorul a dovedit că e o persoană luptătoare, tuturor le-a făcut faţă. Din păcate, e din nou internat în spital.

Gheorghe Visu a anunţat pe 23 noiembrie că este internat în spital. Se pare că acesta s-ar afla la "Matei Balş": "Cârlan bătrân ataşat la perete... îmbătat de oxigen noaptea ca privighetoarele hoaţele 🤣🤣". Nu a precizat dacă este vorba de coronavirus sau nu, ci că primeşte oxigen.

În trecut, actorul s-a confruntat cu probleme de sănătate grave. În urmă cu 11 ani, el a suferit o intervenţie chirurgicală complicată. Pe 28 mai 2009 a fost operat la plămâni, într-un spital din România.

Citeşte continuarea aici!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările