Prinţul William a salvat 5 oameni în prima sa zi de muncă după nunta regală

Locotenentul de zbor William Wales s-a întors la baza de la Valley miercuri dimineaţa. În timpul unei ture de 24 de ore, prinţul William a salvat cinci oameni.

Ştiri pe aceeaşi temă

Prima zi de muncă după căsătorie a lui William a fost una aglomerată, potrivit cotidianului britanic Daily Mail.

Prinţul William, în vârstă de 28 de ani, care este pilot pentru operaţiuni de căutare şi salvare, s-a confruntat cu două urgenţe imediat ce a ajuns la baza de la Valley.

Elicopterul său Sea King a fost trimis să salveze un bătrân de 70 de ani care suferise un atac de cord în timp ce se afla pe Lliwedd, un munte din parcul naţional Snowdonia. Bărbatul a fost transportat cu elicopterul la spital miercuri după-amiază.

Curând după aceea, prinţul şi cei trei colegi ai echipajului său i-au salvat pe patru poliţişti care, aflaţi în afara orelor de program, rămăseseră blocaţi pe Snowdon (cel mai înalt masiv muntos din Ţara Galilor - n.r.), după ce unul dintre ei a acuzat un vertij în timp ce coborau din vârf.

Ducele şi ducesa de Cambridge s-au căsătorit vinerea trecută. Cei doi şi-au petrecut doar trei zile din luna de miere, după care s-au întors pe insula Anglesey din Ţara Galilor, acolo unde se află baza forţelor regale aeriene în care este înrolat William.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: