Prinţul William, criticat de PETA pentru că a mers la vânătoare cu fiul său George

Prinţul William, criticat de PETA pentru că a mers la vânătoare cu fiul său George

FOTO Guliver/Getty Images

Prinţul William (36 de ani) a fost aspru criticat de militanţii pentru drepturile animalelor după ce a mers la vânătoare cu fiul său cel mare George (7 ani).

Ştiri pe aceeaşi temă

PETA a denunţat decizia prinţului de a vâna cu fiul său în vârstă de 7 ani, susţinând că acest eveniment i-ar putea „afecta psihicul“ şi l-ar putea „desensibiliza faţă de suferinţa animalelor“, a indicat Mimi Bekhechi, directoarea asociaţiei, pentru Daily Mail.

„Puţini oameni din zilele noastre văd tirul ca pe un «sport» şi îl consideră drept o violenţă care răneşte şi ucide animale minunate“, a adăugat ea, precizând că ieşirea i-ar putea provoca „coşmaruri lui George“. 

Prinţul William şi fiul său au participat în weekendul trecut la Corgarff, în Scoţia, în timpul vacanţei, la o vânătoare cu mai mulţi membri ai familiei regale. Nu este prima dată când William îşi invită fiul să ia parte la vânătoare, tradiţie în familia regală britanică. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările