Prinţul William a alimentat speculaţiile despre un al doilea bebeluş regal

Prinţul William a alimentat speculaţiile despre un al doilea bebeluş regal

Prinţul William şi Catherine Middleton, ducesa de Cambridge, au spus că şi-ar dori şi un al doilea copil FOTO AFP

Prinţul William al Marii Britanii a alimentat speculaţiile prinvind venirea pe lume al celui de-al doilea copil al cuplului princiar, în urma unui comentariu făcut în timpul unei vizite în Noua Zeelandă.

Poate că a fost doar un comentariu clasic făcut în timpul unei vizite regale, dar Prinţul William (31 de ani) a alimentat indirect speculaţiile privind venirea pe lume al celui de-ai dolea copil al său cu Kate Middleton (32 de ani). Indiciul a ieşit la suprafaţă atunci când cei doi au primit un cadou în cadrul vizitei pe care o întrepreprind în Noua Zeelandă. „S-ar putea să mai faci un cadou de acest fel cât de curând“, i-a spus William Cynthiei Read, cea care le-a tricotat un şal pentru fiul cuplului regal britanic, Prinţul George (opt luni), din partea Guvernului Noii Zeelande, scrie revista „People“.

„Felul în care William a vorbit a dat de înţeles că este un indiciu, mi-a deschis calea spre un secret“, le-a spus Cynthia Read reporterilor aflaţi la faţa locului. Aceasta a mai adăugat că Ducesa de Cambridge a fost încântată de cadou, iar „George a purtat şalul tot timpul“. Cuplul regal nu a făcut niciodată un secret din dorinţa de a mai avea încă un copil. Însă comentariul lui William vine la doar o lună după ce tot el i-a spus unui veteran al armatei britanice, la parada de Saint Patrick’s Day din Aldershot, că „un copil este de ajuns pentru moment“. „Mi-a spus că poate vor mai face un copil atunci când vor avea mai mult timp liber“, a adăugat sergentului-maior Ray Collister, cel căruia William i s-a adresat.

Prinţul William şi Kate Middleton au mai primit cadou o bicicletă, pentru prinţul George, în timpul unei vizite la Centrul Naţional al Ciclismului, în Cambridge, Noua Zeelanda FOTO Reuters

Prinţul George, fiul prinţului William şi al ducesei Catherine de Cambridge, este al treilea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii. Bebeluşul a fost botezat la capela regală a palatului Saint James din Londra, pe 23 octombrie 2013. La doar câteva luni de la naştere, prinţul George al Marii Britanii a fost inclus pe lista celor mai fascinanţi zece oameni din lume pe anul 2013 realizată de jurnalista americană Barbara Walters.

Kate Middleton s-a căsătorit în aprilie 2011 cu prinţul William, în cadrul unei ceremonii fastuoase la Londra, care a „reparat“ blazonul monarhiei britanice, serios afectat după „anii negri“ ce au urmat divorţului dintre Charles şi Diana.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: