Prinţul Harry a stârnit râsul la o gală cu o glumă pe seama soţiei sale. Ce ţinută a ales Meghan FOTO

Prinţul Harry a stârnit râsul la o gală cu o glumă pe seama soţiei sale. Ce ţinută a ales Meghan FOTO

Meghan şi Harry FOTOGRAFII Guliver/Getty Images

Ducii de Sussex  au avut o nouă apariţie elegantă la o gală din Londra, iar dacă Meghan (37 de ani) a strălucit şi i-a făcut un compliment Prinţului Harry (34 de ani), el a ales să facă o glumă pe seama soţiei, spre amuzamentul celor prezenţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Meghan şi Harry au fost invitaţi speciali la gala Endeavour Fund Awards din Londra, în cadrul căreia au fost celebrate realizările veteranilor de război. 
 
Ducesa de Sussex, aflată în a şasea lună de sarcină, a strălucit într-o ţinută de la Givenchy – o cămaşă albă şi o fustă neagră, cu talie înaltă şi crăpătură pe picior. 
 
La fel ca la toate apariţiile publice de când au anunţat că vor deveni părinţi, cei doi au fost bombardaţi cu întrebări despre bebeluş. Conform tradiţiei, cuplurile regale nu dezvăluie sexul şi numele copilului înainte de naştere. 
 
 
Totuşi, Meghan şi Harry au făcut câteva comentarii. Iar dacă Ducesa de Sussex a ales să-şi complimenteze soţul – „Va fi cel mai bun tată“ –, Prinţul Harry a făcut o glumă pe seama soţiei sale, stârnind râsete. 
 
 
„Acolo este un copil foarte mare“, le-a spus Harry invitaţilor despre burtica proeminentă a fostei actriţe, care urmează să nască la finalul lunii aprilie. Mulţi au speculat chiar că ducii vor avea gemeni. 
Pe de altă parte, Meghan Markle a ţinut şi un discurs în care le-a mulţumit veteranilor pentru curaj şi pentru că reprezintă o sursă de inspiraţie pentru toţi oamenii. 
 
 
Apariţia vine la scurt timp după ce un articol laudativ la adresa Ducesei de Sussex a fost publicat în revista „People“, fiind citate sub protecţia anonimatului cinci prietene apropiate ale fostei actriţe. materialul a stârnit noi controverse, sora vitregă a lui Meghan lansând critici dure la adresa acesteia şi acuzând-o că a plătit pentru a se promova. 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: