Prinţul Harry refuză să semneze un contract prenunţial înainte de căsătoria cu Meghan Markle

Prinţul Harry refuză să semneze un contract prenunţial înainte de căsătoria cu Meghan Markle

Prinţul Harry şi Meghan Markle se vor căsători pe 19 mai FOTO GetT Images

Prinţul Harry nu doreşte să semneze un contract prenupţial care să-i protejeze averea de 30 de milioane de lire sterline, insistând că mariajul său cu Meghan Markle va fi unul de durată.

Prinţul britanic, care se va căsători pe 19 mai cu fosta actriţă americană Meghan Markle, vrea să dovedească astfel încrederea pe care o are în relaţia sa, refuzând, precum şi fratele său, prinţul William, să semneze un acord cu logodnica lui privind modul în care bunurile vor fi împărţite în cazul unul divorţ.
 
Se crede că surse din interior ar fi invocat prima căsătorie a actriţei cu producătorul american Trevor Engelson, care a durat doar doi ani, însă prinţul inistă că mariajul său nu se va termina într-un divorţ.
 
„În mintea lui Harry nu s-a pus niciodată problema de a semna un contract prenupţial. Este sigur că mariajul lui va fi de durată, aşa că nu are nevoie să semneze ceva“, a declarat un prieten de-ai prinţului pentru Daily Mail.
 
Purtătorul de cuvânt al Palatului Kensignton a declarat că cuplul nu doreşte să comenteze aceast aspect.
 
Prinţul Harry, care a primit 10 milioane de lire sterline din averea mamei sale, prinţesa Diana, când a împlinit vârsta de 30 de ani, calcă pe urmele prinţului William, care nu a semnat un astfel de acord atunci când s-a căsătorit cu Kate Middleton. Prinţesa Diana, care nu a beneficiat de o convenţie matrimonială înainte de divorţul cu prinţul Charles, s-ar fi luptat în instanţă, în 1996, pentru 17 milioane de lire sterline care să-i revină din mariajul cu Charles, precum şi pentru suma de 400.000 de lire pe an.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările