Prinţul Harry nu neagă zvonurile că relaţia cu fratele său scârţâie: „În acest moment mergem pe drumuri separate“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ducii de Sussex şi ducii de Cambridge FOTO Guliver/Getty Images
Ducii de Sussex şi ducii de Cambridge FOTO Guliver/Getty Images

Prinţul Harry (35 de ani) a admis că el şi fratele său mai mare, prinţul William (37 de ani), au ales să meargă pe drumuri separate, confirmând astfel că parte dintre zvonurile privind ruptura dintre ei sunt adevărate.

În cadrul documentarului „Harry & Meghan: An African Journey“, difuzat de postul ITV, prinţul Harry a recunoscut că au existat tensiuni între el şi prinţul William, după luni în care presa britanică a speculat acest aspect publicând diverse informaţii privind presupusele motive care au dus la ruptura „celor patru fabuloşi“, aşa cum au fost supranumite cuplurile regale.

Întrebat dacă aceste zvonuri sunt false, Harry s-a ferit să le dezmintă şi a explicat: „Parte a acestui rol, parte a acestui job, parte a acestei familii este presiunea sub care se află, inevitabil se întâmplă lucruri. Dar dincolo de orice suntem fraţi şi mereu vom fi. Cu siguranţă în acest moment mergem pe drumuri diferite, dar întotdeauna îi voi fi alături, după cum ştiu că şi el va fi mereu acolo pentru mine. Într-adevăr nu ne mai vedem atât de mult cum obişnuiam pentru că suntem foarte ocupaţi, dar îl iubesc sincer. Ca fraţi avem şi zile bune, şi zile proaste“, a declarat ducele de Sussex.

Speculaţiile privind distanţarea celor doi fii ai prinţului Charles şi ai prinţesei Diana au pornit de la o presupusă neînţelegere între soţiile lor şi au fost alimentate după ce ducii de Sussex au părăsit Palatul Kensington de la Londra, unde locuiau cu ducii de Cambridge, pentru a se instala la Frogmore Cottage din Windsor. Mai mult, cuplurile regale au încetat să mai lucreze la aceeaşi fundaţie regală şi au apărut tot mai rar împreună. 

În noul documentar, prinţul Harry a vorbit şi despre presiunea mediatică exercitată mai ales asupra soţiei sale, constant criticată de media britanică, precizând că nu va permite ca istoria să se repete, făcând referire la mama sa, care şi-a pierdut viaţa într-un tragic accident autor, fiind urmărită de paparazzi.

„O parte din această slujbă, aşa cum se întâmplă oricui, este să afişezi o atitudine curajoasă şi să întorci obrazul pentru o mulţime de lucruri, dar sigur că atât pentru mine, dar mai ales pentru soţia mea există o mulţime de lucruri care ne rănesc, mai ales că multe sunt false. Noi nu încercăm decât să fim reali, să fim exact aşa cum suntem şi să luptăm pentru lucrurile în care credem. Nu voi fi convins să intru într-un joc care mi-a ucis mama“, a declarat prinţul Harry. 

De asemenea, el a precizat că fiecare blitz al camerei îi trezeşte amintiri dureroase: „Toate lucrurile prin care a trecut şi tot ce i s-a întâmplat sunt foarte vii în amintirea mea. Nu sunt paranoic, ci pur şi simplu nu vreau să se repete trecutul. Îmi voi proteja întotdeauna familia“. 

La rândul ei, soţia prinţului Harry a acordat un interviu în care a fost copleşită de emoţii în momentul în care a fost întrebată cât de greu este să facă faţă presiunii mediatice. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite