Prinţul Harry, un nou interviu despre viaţa sa ca membru regal. Ducele de Sussex critică dur familia regală

Prinţul Harry, un nou interviu despre viaţa sa ca membru regal. Ducele de Sussex critică dur familia regală

Prinţul Harry îl critică pe tatăl său pentru felul în care l-a crescut.

Invitat la un interviu, prinţul Harry a criticat, din nou, familia regală britanică, comparând viaţa sa ca membru regal precum viaţa unui animal într-o cuşcă de la zoo. Ducele de Sussex a vorbit şi de educaţia pe care a primit-o de la tatăl său.

Ştiri pe aceeaşi temă

În cadrul podcastului Armchair Expert, organizat de actorul Dax Shepard, prinţul Harry a vorbit timp de 90 de minute despre copilăria sa, despre viaţa petrecută în cadrul familiei regale, dar şi despre educaţia pe care a primit-o de la tatăl său, dând de înţeles că îşi va creşte copii într-un mod diferit, conform observatornews.ro. 

„Nu cred că ar trebui să dăm vina pe cineva anume, dar, cu siguranţă, dacă eu am suferit o formă de durere, poate că şi tatăl meu sau părinţii mei au suferit. O să mă asigur că voi întrerupe acest ciclu. Este foarte multă durere genetică care se transmite, iar părinţii ar trebui să se gândească: «Ştii ce, asta mi s-a întâmplat şi mie, dar o să mă asigur că nu ţi se va întâmpla şi ţie»”, a spus ducele de Sussex.

Prinţul Harry a mărturisit şi ce înseamnă „jobul regal” cu adevărat şi că la vârsta de 20 de ani a realizat că nu îşi doreşte să fie forţat să „zâmbească şi să îndure”.

„Am realizat că el m-a tratat în felul în care şi el a fost tratat, şi m-am gândit: Cum pot să schimb asta pentru copiii mei? Şi, iată-mă, mi-am mutat întreaga familie în SUA”, a declarat Harry despre tatăl său. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările