Prinţul Harry, un nou interviu despre viaţa sa ca membru regal. Ducele de Sussex critică dur familia regală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prinţul Harry îl critică pe tatăl său pentru
felul în care l-a crescut.
Prinţul Harry îl critică pe tatăl său pentru felul în care l-a crescut.

Invitat la un interviu, prinţul Harry a criticat, din nou, familia regală britanică, comparând viaţa sa ca membru regal precum viaţa unui animal într-o cuşcă de la zoo. Ducele de Sussex a vorbit şi de educaţia pe care a primit-o de la tatăl său.

În cadrul podcastului Armchair Expert, organizat de actorul Dax Shepard, prinţul Harry a vorbit timp de 90 de minute despre copilăria sa, despre viaţa petrecută în cadrul familiei regale, dar şi despre educaţia pe care a primit-o de la tatăl său, dând de înţeles că îşi va creşte copii într-un mod diferit, conform observatornews.ro. 

„Nu cred că ar trebui să dăm vina pe cineva anume, dar, cu siguranţă, dacă eu am suferit o formă de durere, poate că şi tatăl meu sau părinţii mei au suferit. O să mă asigur că voi întrerupe acest ciclu. Este foarte multă durere genetică care se transmite, iar părinţii ar trebui să se gândească: «Ştii ce, asta mi s-a întâmplat şi mie, dar o să mă asigur că nu ţi se va întâmpla şi ţie»”, a spus ducele de Sussex.

Prinţul Harry a mărturisit şi ce înseamnă „jobul regal” cu adevărat şi că la vârsta de 20 de ani a realizat că nu îşi doreşte să fie forţat să „zâmbească şi să îndure”.

„Am realizat că el m-a tratat în felul în care şi el a fost tratat, şi m-am gândit: Cum pot să schimb asta pentru copiii mei? Şi, iată-mă, mi-am mutat întreaga familie în SUA”, a declarat Harry despre tatăl său. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite