Prinţul Harry şi Meghan Markle au dezvăluit detalii despre nunta lor

Prinţul Harry şi Meghan Markle au dezvăluit detalii despre nunta lor

Prinţul Harry şi Meghan Markle se vor căsători de 19 mai FOTO Getty Images

Prinţul Harry al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord şi logodnica lui, Meghan Markle, au dezvăluit mai multe detalii despre nunta lor, care va avea loc pe 19 mai.

Ştiri pe aceeaşi temă

Prinţul Harry şi Meghan Markle vor saluta mulţimea dintr-o caleaşcă care va străbate oraşul Windsor pe o rută ce va începe de la Capela St. George şi se va încheia la castel, scrie BBC.

Cuplul se va căsători la amiază, ceea ce înseamnă că este puţin probabil ca nunta să se suprapună cu finala Cupei Angliei (FA Cup). Ediţiile precedente ale acestui eveniment au început la ora locală 17.30. Ora la care va începe meciul nu a fost confirmată încă.

Fratele prinţului Harry, ducele de Cambridge, obişnuieşte să fie prezent la finala FA Cup şi să prezinte trofeul, fiind preşedinte al Football Association. Luna trecută, prinţul William a glumit spunând că nu ştie dacă va fi cavalerul de onoare al fratelui său. „Încă nu mi-a cerut acest lucru. Ar putea fi o problemă sensibilă”, a spus ducele de Cambridge.

Palatul Kensington a transmis că logodnicii sunt „extrem de recunoscători pentru toate urările pe care le-au primit”.

Palatul a confirmat cei doi vor fi căsătoriţi de Justin Welby, arhiepiscop de Canterbury. Ceremonia de la Capela St. George va fi condusă de David Conner, decan al Windsor.

În Capela St. George pot lua parte la slujbe aproximativ 800 de persoane, ceea ce înseamnă că prinţul Harry şi Markle vor avea o nuntă mai intimă decât cea pe care au avut-o ducele şi ducesa de Cambridge, la Westminster Abbey.

După ceremonia de la Capela St. George, începând de la ora 13.00, prinţul Harry şi Meghan Markle vor străbate oraşul Windsor, Berkshire, într-o caleaşcă. Mirii vor străbate o rută din care vor face parte Castle Hill, High Street, Sheet Street, Kings Road, Albert Road, Long Walk şi care se va încheia la Castelul Windsor.

„(Prinţul Harry şi Meghan Markle, n.r.) speră ca această călătorie scurtă să reprezinte o oportunitate pentru mai multe persoane să se adune în Windsor şi să se bucure de atmosfera acestei zile speciale”, a transmis Palatul Kensington.

Cuplul se va întoarce de la Capela St. George la o recepţie pentru invitaţii lor, care va avea loc la St George's Hall. Seara, prinţul Charles va organiza o recepţie privată pentru cuplu, prieteni apropiaţi şi familie. 

Familia regală va suporta cheltuielile pentru nuntă, inclusiv pentru ceremonie, muzică, flori şi recepţie. 

Nunta va avea loc la doar o lună după ce ducele şi ducesa de Cambridge vor deveni părinţi pentru cea de-a treia oară.  
citeste totul despre: