Prinţul Harry i-a mărturisit jurnalistei Oprah Winfrey că se temea ca istoria să nu se repete VIDEO

Prinţul Harry i-a mărturisit jurnalistei Oprah Winfrey că se temea ca istoria să nu se repete VIDEO

Harry şi Meghan Captură Video Youtube

Prinţul Harry, care a învinuit în parte presa de moartea mamei sale, prinţesa Diana, i-a mărturisit starului televiziunii americane Oprah Winfrey că se temea de faptul că istoria s-ar putea repeta, scrie AFP.

Ştiri pe aceeaşi temă

Decizia prinţului Harry de a renunţa la funcţiile sale în cadrul monarhiei la începutul lui 2020 şi de a stabili în Statele Unite împreună cu soţia sa, Meghan Markle, a zguduit monarhia britanică.                

Duminică, postul CBS a difuzat un fragment din interviul cu starul confesiunilor Oprah Winfrey, care va difuzat pe 7 martie la televiziunea americană. 

"Cea mai mare îngrijorare a mea era că istoria s-ar putea repeta", a declarat prinţul în vârstă de 36 de ani, referindu-se aparent la moartea mamei sale, în 1997, în urma unui accident la Paris, pe când încerca să scape de paparazzi care o urmăreau.      

Ducele de Sussex a avut o relaţie dificilă, de lungă durată, cu tabloidele britanice şi recent a declarat că presiunea presei din ţara sa îi "distrugea sănătatea mintală".                

"Sunt cu adevărat uşurat şi fericit să stau aici să vorbesc cu soţia mea lângă mine", declară prinţul Harry, ţinând-o de mână pe Meghan, în timpul acestui interviu.            

"Pentru că nu pot să-mi imaginez ce a trebuit să fi fost pentru ea (Diana), să treacă prin toate acele probleme singură în toţi anii", a adăugat el. "A fost incredibil de dur pentru noi toţi, dar cel puţin suntem împreună". 

Prinţul Harry, al şaselea în ordinea succesiunii la coroana britanică, a denunţat în mai multe rânduri presiunea mass-media asupra cuplului şi aceasta a fost principala cauză pentru care s-a retras din familia regală, efectiv din aprilie 2020. 

Palatul Buckingham a anunţat pe 19 februarie că cei doi îşi vor pierde titlurile, în special pe cele militare de care prinţul este foarte ataşat.  Meghan Markle, fostă actriţă, va pierde patronajele caritabile. 

Harry şi Meghan, împreună cu fiul lor Archie, trăiesc într-o vilă luxoasă din apropiere de Los Angeles şi au semnat deja contracte cu platformele Netflix şi Spotify. 

Cuplul a anunţat de Valentine's Day că aşteaptă al doilea copil. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările