Prinţul Harry a dat 9.000 de euro pe cadoul de botez al nepotului său, Prinţul Louis

Prinţul Harry a dat 9.000 de euro pe cadoul de botez al nepotului său, Prinţul Louis

Ducesa Meghan Markle şi Prinţul Harry, la botezul celui de-al treilea nepot FOTO Guliver/Getty Images

Prinţul Harry a dat 9.000 de euro pe cadoul de botez al celui de-al treilea nepot al său, prinţul Louis, fiul ducilor de Cambridge.

Ştiri pe aceeaşi temă

Prinţul Louis Arthur Charles, născut pe 23 aprilie 2018, a fost botezat pe 9 iulie în cadrul unei ceremonii restrânse ce a avut loc la Capela Regală a Palatului St. James. 
 
Cu această ocazie, Prinţul Harry i-a cumpărat micuţului său nepot prima ediţie a cărţii „Winnie The Pooh“, din anul 1926. Volumul lui A.A. Milne a costat 8.000 de lire sterline, echivalentul a 9.000 de euro, potrivit presei britanice, şi a fost achiziţionat de la un comerciant de cărţi rare din Londra. 
 
În plus, se pare că Prinţul Harry şi soţia sa, Ducesa de Sussex Meghan Markle, şi-au propus să pună la punct o bibliotecă pentru cei mici, formată din volume originale, amândoi fiind mari iubitori de poveşti. 
 
Prinţul Louis, al cincilea în linia de succesiune la tronul Marii Britanii, a fost botezat în aceeaşi rochiţă din satin folosită şi pentru ceremoniile fraţilor săi - prinţul George (4 ani) şi prinţesa Charlotte (3 ani). Hăinuţa este o replică a celei create în 1841 pentru fata cea mare a Reginei Victoria. 
 
 
La botezul Prinţului Louis, pe lângă Ducii de Sussex, au fost prezenţi şi bunicii bebeluşului regal, Prinţul de Wales şi Ducesa de Cornwall şi Carole şi Michael Middleton. De asemenea, a fost prezentă şi sora şi cumnatul Ducesei Kate Middleton, Pippa şi James Matthews, care în curând vor deveni la rândul lor părinţi. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: