FOTO Prinţul George a împlinit 6 ani: fotografiile adorabile cu micuţul publicate de Kate Middleton

FOTO Prinţul George a împlinit 6 ani: fotografiile adorabile cu micuţul publicate de Kate Middleton

Prinţul George a împlinit şase ani FOTO Facebook

Prinţul George a împlinit luni, 22 iulie, vârsta de şase ani. Cu această ocazie, Ducii de Cambridge, Kate (37 de ani) şi  Prinţul William (37 de ani), au publicat noi portrete cu primul lor fiul.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cu ocazia împlinirii vârstei de şase ani a Prinţului George, Kate Middleton, mama lui, i-a realizat câteva fotografii pe care le-a publicat apoi în mediul online. 
 
În postarea de pe Instagram, cuplul regal a mulţumit tuturor pentru „mesajele drăguţe“ primite cu ocazia aniversării Prinţului. 
 
Două fotografii au fost realizate în grădina casei lor, Palatul Kensington, notează News.ro. În cele două imagini, Prinţul George poartă un tricou al naţionalei de fotbal a Angliei, iar în o altă fotografie, micuţul pozează într-o vacanţă de familie fiind îmbrăcat într-un tricou verde, stil polo. 

„Ducele şi Ducesa de Cambridge împărtăşesc noi imagini cu Prinţul George, pentru a marca cea de-a şasea aniversare. Aceste fotografii au fost făcute recent în grădina Palatului Kensington de către Ducesa de Cambridge“, este descrierea postării cu cele trei fotografii.  
 
 
 
Prinţul George, al cărui nume întreg este George Alexander Louis, a fost născut pe 22 iulie 2013 şi este al treilea în linia succesiunii la tron, după bunicul lui (Prinţul Charles) şi tatăl (Prinţul William). George mai are o soră, pe Prinţesa Charlotte, în vârstă de patru ani, şi pe micuţul Louis, în vârstă de un anişor.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: