Prinţul Charles, testat pozitiv cu noul coronavirus

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prinţul Charles (71 de ani), fiul reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii şi moştenitor al tronului Regatului Unit, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus şi se află în izolare, în Scoţia.

Prinţul Charles, în vârstă de 71 de ani, a fost infectat cu noul coronavirus, a anunţat un purtător de cuvânt al Casei de Clarence, potrivit CNN.

A fost testată şi soţia prinţului, Camilla, ducesă de Cornwall, dar rezultatul a ieşit negativ. 

Prinţul de Wales a fost testat pozitiv pentru coronavirus. El manifestă simptome uşoare, dar starea generală de sănătate este una bună şi a lucrat de acasă în ultimele zile, ca de obicei. Ducesa de Cornwall a fost, de asemenea, testată, dar nu are virusul. În conformitate cu sfaturile guvernamentale şi medicale, prinţul şi ducesa Camilla s-au izolat acasă, în Scoţia. Testele au fost efectuate în Aberdeenshire, unde au fost îndeplinite criteriile cerute pentru testare. Deocamdată e greu de spus de unde s-ar fi putut infecta prinţul, având în vedere numărul mare de activităţi oficiale pe care le-a îndeplinit în ultimele săptămâni“, se arată în comunicatul transmis.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite