Prinţul Charles i-a invitat pe ducii de Sussex în Marea Britanie pentru a-şi cunoaşte nepoata

Prinţul Charles i-a invitat pe ducii de Sussex în Marea Britanie pentru a-şi cunoaşte nepoata

Foto Arhivă

Prinţul Charles l-ar fi invitat pe prinţul Harry şi pe soţia lui Meghan în Marea Britanie înainte de Crăciun din dorinţa de a-şi cunoaşte nepoata, pe Lilibet, născută vara trecută în SUA, scriu tabloidele britanice citând surse.

Moştenitorul tronului britanic nu şi-a cunoscut încă nepoata care s-a născut în California în iunie anul trecut, după ce ducii de Sussex au renunţat la familia regală şi s-au stabilit în SUA.
 
„Prinţul Charles a fost întristat că nu a avut ocazia să petreacă timp cu nepoţii săi de care îi este foarte dor. Este un bunic fantastic şi cu siguranţă am putea spune că dacă lipseşte ceva din viaţa lui, este că nu poate să-i cunoască pe copiii lui Harry”, a spus o sursă citată de Daily Mail.
 
Prinţul Charles i-ar fi invitat să stea la el pe ducii de Sussex,  dacă vor dori, dar această reuuniune a fost pusă sub semnul întrebării de faptul că prinţul Harry nu doreşte să călătorească în Europa fără a primi protecţia poliţiei britanice.
 
Surse de la palatul regal au sugerat că regina nu îşi va ajuta nepotul care a cerut să fie însoţit de personal de securitate în cursul vizitelor în Marea Britanie, scrie Daily Mail.
 
Acestea au afirmat că Monarhul nu are intenţia de a „ceda cerinţelor sale” de protecţie adresate poliţiei Met şi Ministerului de Interne.
 
Prinţul Harry a stârnit indignare în Marea Britanie din cauza ameninţării sale cu acţiuni legale împotriva Guvernului Majestăţii Sale.
 
El solicită o revizuire judiciară a deciziei de a-l deposeda de echipa sa de protecţie din partea poliţiei britanice, susţinând că este prea periculos să călătorească fără gărzile de corp din Scotland Yard.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările