Prinţesa Margaret şi-a înşelat soţul cu un tinerel. Cine era amantul din umbră

Prinţesa Margaret şi-a înşelat soţul cu un tinerel. Cine era amantul din umbră

Prinţesa Margaret şi soţul ei s-au întrecut în infidelităţi.

Până în prezent, Prinţesa Margaret rămâne cel mai controversat membru al familiei regale. Deşi nu a fost acceptată pe deplin de către cei de la Palat în timpul vieţii sale, publicul a aflat întotdeauna bucăţi din viaţa plină a Prinţesei. Aşadar, să aruncăm o privire la povestea din spatele vieţii lui Margaret, aşa cum este amintită în biografia ei nefiltrată, Ninety-Nine Glimpses of Princess Margaret, scrisă de Craig Brown.

Ştiri pe aceeaşi temă

Prinţesa Margaret a fost căsătorită cu fotograful Antony Armstrong-Jones timp de aproape două decenii. Cu toate acestea, relaţia lor a atras atenţia din mai multe motive.

Prinţesa Margaret şi Antony Armstrong-Jones au fost binecuvântaţi cu doi copii. Cu toate acestea, căsncia lor nu a fost una fericită. În 1976, cei doi au divorţat, infidelitatea fiind principalul motiv pentru care cei doi au ajuns la despărţire Regina Elisabeta  era, de asemenea, conştientă de una dintre legăturile prinţesei Margaret.

Citeşte mai multe aici!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările