Prinţesa de care Maradona a fost obsedat. Şi-a dorit să trăiască măcar o noapte de pasiune cu ea

Prinţesa de care Maradona a fost obsedat. Şi-a dorit să trăiască măcar o noapte de pasiune cu ea

Diego Maradona s-a stins la 60 de ani.

În vremurile lui de glorie, Maradona şi-a dorit cu ardoare să trăiască măcar o noapte de pasiune cu o anumită prinţesă. Şi, la un moment dat, îmbătat de succesul lui, a fost convins că aceasta îi va ceda.

Ştiri pe aceeaşi temă

Povestirile lui Jorge Cyterszpiler, cel care a fost agentul lui Maradona, sunt pline de savoare. Jorge a murit în 2017, la 58 de ani, după o carieră în care, printre altele, a reuşit cele mai scumpe transferuri ale lui Maradona. "Noi făceam totul împreună având la bază prietenie, respect şi încredere reciprocă, fără să semnăm vreo hârtie!" Acesta a povestit despre perioada petrecută alături de marele fotbalist, amintindu-şi că Maradona nu era omul care să accepte un refuz atunci când îşi dorea ceva - orice dorinţă a lui, oricât de extravagantă, trebuia îndeplinită. De asta se ocupa Jorge, care i-a fost şi prieten şi confident sportivului. Una dintre provocările lansate de Maradona s-a dovedit, însă, imposibilă pentru el: să i-o aducă în pat pe Carolina de Monaco.

Citeşte continuarea aici!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările