Prinţesa Diana şi Camilla au fost cele mai bune prietene. Povestea neştiută din spatele relaţiei lor

Prinţesa Diana şi
Camilla au fost cele mai bune prietene. Povestea neştiută din spatele relaţiei
lor

Prinţesa Diana şi Camilla Parker Bowles

Ştim cu toţii ce relaţie tensionată aveau cele două în anii ’80 şi ’90 şi cum soţia Prinţului Charles a blamat-o, în mod public, pe Camilla pentru eşecul mariajului ei. Însă puţină lume ştie că Diana şi Camilla au fost, în primă instanţă, prietene apropiate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Biograful Camillei, Penny Junor, susţine că pe vremea când Lady Diana Spencer şi-a început idila cu moştenitorul tronului britanic, în 1980, cei doi amorezi erau adesea invitaţi la Bolehyde Manor din Wiltshire, casa de la ţară a Camillei şi a primului ei soţ, Andrew Parker Bowles. Cele două femei se bucurau pe-atunci una de compania celeilalte, iar Diana chiar o ajuta pe Camilla în creşterea celor doi copii mici ai ei, Tom şi Laura.

Înainte ca logodna regală să fie anunţată, Camilla a ajutat-o pe Diana să gestioneze situaţia delicată de-a fi expusă, pentru prima dată, camerelor de filmat în timpul curselor Ludlow, unde Prinţul de Wales concura.

La scurt timp după ce s-a anunţat că se căsătoresc, în februarie 1981, viitoarea mireasă s-a mutat în casa Clarence, unde a găsit un bileţel semnat de Camilla pe patul ei, în care era invitată de aceasta la masă.

Iată care este întreaga poveste din spatele prieteniei dintre Camilla şi Diana

citeste totul despre: