Prinţesa Diana, despre mariajul şi viaţa sexuală cu Prinţul Charles, într-o serie de înregistrări în premieră: „Ziua nunţii a fost cea mai urâtă din viaţa mea“

Prinţesa Diana, despre mariajul şi viaţa sexuală cu Prinţul Charles, într-o serie de înregistrări în premieră: „Ziua nunţii a fost cea mai urâtă din viaţa mea“

Prinţesa Diana şi Prinţul Charles au fost căsătoriţi 15 ani

Prinţesa Diana descrie ziua în care s-a căsătorit drept „cea mai urâtă din viaţa ei“ şi vorbeşte deschis despre viaţa sexuală cu prinţul Charles, totul într-o controversată serie de filmări  ce urmează a fi făcute publice pentru prima dată în preajma zilei de 31 august, când se împlinesc două decenii de la tragicul accident auto în care şi-a pierdut viaţa.

Ştiri pe aceeaşi temă

Filmările, care vor fi difuzate în premieră în cadrul unui documentar realizat de Channel 4, au fost făcut între anii 1992 şi 1993 şi o prezintă pe prinţesă discutând deschis cu amicul şi antrenorul ei de voce, Peter Settelen, în timpul unor lecţii ce aveau ca scop îmbunătăţirea discursului public. 
 
Într-una dintre casetele video, prinţesa Diana mărturiseşte că l-a întâlnit pe prinţul Charles de 13 ori înainte de căsătorie, potrivit The Telegraph. „Timp de o săptămână mă suna zilnic şi apoi nu-mi mai vorbea trei săptămâni. Foarte ciudat. Emoţia pe care o simţeam când ştiam că trebuie să sune era atât de mare şi de intensă“, declară Lady Di. 
 
Discutând despre viaţa sexuală cu prinţul Charles, Diana este citată spunând că „niciodată nu a existat vreo cerere în acest sens din partea lui“, aspect pe care l-a pus pe seama aventurii pe care o avea cu Camilla Parker Bowles, care i-a devenit ulterior soţie. 
 
„Înainte să ne căsătorim, obişnuia să-şi vadă amanta o dată la trei săptămâni“, dezvăluie prinţesa Diana. Mai mult, aceasta a afirmat că nunta a fost „cea mai urâtă zi din viaţa mea“ şi a vorbit despre lupta continuă de a se ridica la nivelul imaginii sale publice de „prinţesă din poveşti“.
 
„Dacă aş putea să-mi scriu singură scenariul vieţii, aş fi vrut ca soţul meu să fugă cu acea femeie şi să nu se mai întoarcă niciodată“, a recunoscut Diana. 

 
Casetele au fost descoperite în 2001 în timpul unui raid al poliţiei la domiciliul fostului majordom al prinţesei. Câteva extrase au fost difuzate de televiziunea americană NBC, în 2004, însă controversele iscate ulterior au fost atât de mari încât în Marea Britanie s-a făcut un „apel la decenţă“ şi s-a încercat convingerea radiodifuzorilor de a nu face publice înregistrările atâta vreme cât copiii prinţesei sunt în viaţă.
 
În 2007, BBC a obţinut dreptul de a difuza câteva minute contra sumei de 30.000 de lire sterline, însă totul a fost anulat, mai multe voci susţinând că televiziunea publică britanică nu a dorit să supere monrahia. Reprezentanţii BBC au motivat decizia precizând că filmările respective nu aduceau nicio noutate. 
 
Acum însă drepturile de difuzare au fost însă obţinute de Channel 4, iar reprezentanţii postului susţin că situaţia s-a schimbat de vreme ce fraţii William şi Harry au acceptat să ofere interviuri despre mama lor pentru a marca 20 de ani de la moartea ei. Un purtător de cuvânt Channel 4 a precizat că Palatul Kensington a fost informat cu privire la difuzarea unor extrase „într-un context istoric, un moment în care întreaga naţiune va reflecta asupra vieţii şi morţii ei.“
 
Prinţesa Diana, prima soţie a prinţului Charles, a murit la vârsta de 36 de ani, pe 31 august 1997, după ce limuzina în care se afla alături de iubitul său, Dodi al-Fayed, s-a izbit de un parapet într-un pasaj din Paris. Denumită „Prinţesa poporului“, Diana rămâne una dintre cele mai iubite şi enigmatice figuri publice. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările