Principesa Margareta şi Principele Radu au sărbătorit nunta de argint. Imagini de la rafinatul eveniment

Principesa Margareta şi Principele Radu au sărbătorit nunta de argint. Imagini de la rafinatul eveniment

FOTO: Inquam Photos

Ceremonie elegantă luni seara, la Palatul Elisabeta, unde Principesa Margareta şi Principele Radu au sărbătorit Nunta de Argint. Au trecut 25 de ani de la evenimentul care a avut loc la Lausanne, în ziua de 21 septembrie 1996.

Ştiri pe aceeaşi temă

Fostul preşedinte Emil Constantinescu, Raed Arafat, Călin Popescu Tăriceanu, ambasadorul Japoniei la Bucureşti, dar şi pianistul Dan Grigore au fost doar câteva dintre numele celebre care au fost prezente la evenimentul organizat de cuplul regal. Pe pagina de Instagram a Casei Regale au fost publicate imagini de la eveniment, dar şi un mesaj de mulţumire.

 În aceeaşi seară a fost prezentat participanţilor noul volum apărut la Curtea Veche Publishing, “Nunta de Argint”, o incursiune în istoria şi prezentul Casei Regale a României, prin prisma celor patru nunţi de argint care au avut loc, de 150 de ani încoace, în familie. Au fost alături de cuplul regal Alteţele Lor Regale #PrincipesaSofia şi #PrincipesaMaria, precum şi personalităţi care au fost prezente la nunta de la Lausanne, în ziua de 21 septembrie 1996", se arată în comunicatul Casei Regale.

Mai multe imagini pe Click.ro

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările