Primul pictorial de familie. Alina Puşcaş şi soţul ei fac dezvăluiri despre viaţa cu trei copii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

OK! Magazine s-a reîntâlnit cu prezentatoarea show-ului Te cunosc de undeva, de la Antena 1, şi cu familia ei, pentru a-l cunoaşte pe cel mai nou membru: micuţa Iris.

I-am regăsit pe Alina şi soţul ei, medicul stomatolog Mihai Stoenescu, în mijlocul agitaţiei din familia lor. Acum, agitaţia a crescut, fiindcă între timp a venit pe lume cel de-al treilea copil al lor, fiica Iris. Am stat de vorbă despre provocările numărului 3. Şi deşi au recunoscut că, de când a apărut Iris, au început să resimtă oboseala, mi-a plăcut să descopăr că flacăra din privirile lor e tot acolo: dorinţa de a-şi păstra intimitatea de cuplu şi de a perpetua nişte obiceiuri frumoase doar pentru ei doi... Despre acestea şi amuzanta reticenţă a unui medic de-a schimba scutece de fetiţă... în cele ce urmează.

Cum e cu al treilea copil, Alina?

Alina: Bebe are un orar foarte ciudat pentru vârsta ei, pentru că, de la o lună, ea nu se mai trezeşte noaptea. Ultima masă e pe la 9-10 seara şi se trezeşte la 7-8 dimineaţa. Noi nu cunoaştem asta cu trezitul din 3 în 3 ore sau din 4 în 4 ore. Deci e bine cu al treilea. (râde)

Mihai: Pentru mine e ca şi cu doi copii. (râde)

Citeşte continuarea interviului aici!

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite