Primele imagini cu eroii noului „Beverly Hills, 90210“. Kelly, Brenda şi Donna, victimele botoxului

Primele imagini cu eroii noului „Beverly Hills, 90210“. Kelly, Brenda şi Donna, victimele botoxului

Distribuţia serialului ”Beverly Hills” FOTO Arhivă ADH

La 19 ani de la ultimul episod al serialului adolescenţei noastre, gaşca veselă din Los Angeles se reuneşte, mult mai matură şi cu multe riduri în plus, în reboot-ul ce va fi difuzat de canalul american Fox TV.

Ştiri pe aceeaşi temă

O continuare care este onorată de toţi actorii din distribuţia originală a serialului, şi anume Tori Spelling, Jennie Garth, Shannen Doherty, Gabrielle Carteris, Jason Priestley, Brian Austin Green şi Ian Ziering. Singura şi marea absenţă este cea a lui Luke Perry, interpretul mult îndrăgitului Dylan McKay decedând în luna martie din cauza unui infarct.

Ieri, cei de la FOX au lansat trailerul noului Beverly Hills, 90210, iar noi i-am putut vedea pe cei şapte eroi în diferite ipostaze. 

Steve urcând în maşina lui de fiţă, Donna şi Dylan servind cafeaua, Brandon trezindu-se, Kelly uscându-şi părul, Brenda meditând şi Andrea pregătindu-se să plece la muncă.

Vezi cum arată, aşadar, peste ani, vedetele tale favorite din „Beverly Hills”!

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: