Primele imagini cu Céline Dion după moartea soţului ei: „Trece împăcată peste această cumpănă“ FOTO

Primele imagini cu Céline Dion după moartea soţului ei: „Trece împăcată peste această cumpănă“ FOTO

Céline Dion a apărut palidă, slăbită şi extrem de tristă FOTO AP

Céline Dion (47 de ani) a apărut pentru prima dată în public după moartea soţului ei, vedeta pregătindu-se de funeraliile care vor avea loc în aceeaşi biserică în care s-a căsătorit cu René Angélil.

Ştiri pe aceeaşi temă

Céline Dion a fost văzut de jurnaliştii de la „Daily Mail“ pentru prima dată de la moartea soţului ei, René Angélil. Îmbrăcată în negru, palidă, slăbită şi extrem de tristă , aceasta a fost fotografiată, în timp ce îşi îmbrăţişa prietenii. Cântăreaţa a fost surprinsă cu două zile înainte de funeraliile soţului ei, care vor avea lor la Basilica Notre Dame din Montreal, din Canada, aceeaşi biserică în care cei doi şi-au unit destinele în 1994.

Céline Dion poartă doliu şi pentru fratele ei care a murit pe 16 ianuarie, la două zile după soţul ei. Daniel Dion a murit din cauza cancerului care i-a afectat creierul, limba şi gâtul. Soţul artistei va fi înmormântat vineri pe 22 ianuarie, în timp ce Daniel va fi înmormântat pe 26 ianuarie. René Angélil şi-a dorit ca două dintre cântecele celebrei Céline Dion să fie auzite la înmormântarea sa. De altfel, acesta şi-a planificat funeraliile cu câteva luni înainte de a muri. „René a fost suficient de generos pentru a pregăti totul din ultimele luni petrecute alături de Céline. Ea trece împăcată peste această cumpănă“, a declarat Annie Horth, stilista vedetei, pentru „People“.

FOTO „Daily Mail“

René Angélil a murit joi, la vârsta de 73 de ani, în reşedinţa sa din Las Vegas, „după o lungă şi curajoasă luptă cu cancerul“, au declarat reprezentanţii acestuia. În urma morţii soţului său, Céline Dion şi-a anulat cele două show-uri pe care le avea programate pentru sâmbătă şi duminică la Las Vegas, însă nu a fost făcut un anunţ privitor la concertele din luna februarie. În august 2015, Céline Dion a dezvăluit într-un interviu faptul că soţul ei, René Angélil, doreşte să îşi petreacă ultimele clipe din viaţă alături de ea şi să moară în braţele sale.

FOTO „Daily Mail“ 

Céline Dion şi René Angélil, care a fost şi managerul şi mentorul cântăreţei, s-au căsătorit în 1994. Ei au avut împreună trei copii - René Charles, în vârstă de 14 ani, şi gemenii Eddy şi Nelson, în vârstă de cinci ani. Angélil a mai avut trei copii dintr-o relaţie anterioară, respectiv pe Anne-Marie, Patrick şi Jean-Pierre.

FOTO „Daily Mail“

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările