Primele imagini cu Alec Baldwin, devastat, după ce a împuşcat mortal o femeie. Mesaje de susţinere pentru actor

Primele imagini cu Alec Baldwin, devastat, după ce a împuşcat mortal o femeie. Mesaje de susţinere pentru actor

FOTO Profimedia/Instagram

Lumea filmului e în stare de şoc. Curg mesaje de condoleanţe pentru familia şi prietenii Halynei Hutchins, tânăra omorâtă accidental de Alec Baldwin, pe platoul de filmare al western-ului "Rust”. Mesaje de susţinere sunt şi pe reţelele sociale ale actorului, care este devastat după nenorocirea pe care a produs-o.

Ştirile dimineţii de vineri, 22 octombrie, au fost negre şi l-au avut în prim-plan pe celebrul actor Alec Baldwin (63 de ani). Acesta, aflat în New Mexico, la filmările peliculei "Rust", a tras cu o armă de recuzită şi a provocat moartea directorului de imagine Halyna Hutchins şi rănirea regizorului Joel Souza.

Hutchins, în vârstă de 42 de ani, a fost dusă cu elicopterul la University of New Mexico Hospital, unde a fost declarată decedată de personalul medical, au spus autorităţile. Souza, în vârstă de 48 de ani, a fost dus cu ambulanţa la Christus St. Vincent Regional Medical Center, unde îi sunt tratate rănile. Producţia filmului a fost, desigur, oprită.

Intră pe Click! pentru a vedea primele imagini cu Alec Baldwin

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările