Primele declaraţii ale lui Kamara despre scandalul cu amanta lui Reghe. „Niciodată mai mult de o noapte!”

Primele declaraţii ale lui Kamara despre scandalul cu amanta lui Reghe. „Niciodată mai mult de o noapte!”

Kamara a spus că nu a avut o relaţie în adevăratul sens al cuvântului cu Corina Caciuc FOTO: Arhivă personală

Pozele incendiare cu Corina Caciuc şi cântăreţul Kamara au aruncat în aer showbiz-ul românesc în urmă cu căteva zile. Cântăreţul, care a avut o relaţie de doar câteva nopţi cu amanta lui Laurenţiu Reghecampf, în urmă cu mai mult timp, a făcut primele declaraţii în acest scandal. Cântăreţul a dezvăluit cum a cunoscut-o pe Corina Caciuc şi ce tip de relaţie au avut la cel moment.

Ştiri pe aceeaşi temă

Kamara (45 ani) şi Corina Caciuc (29 ani) au avut o aventură, pe vremea când solistul era divorţat, iar actuala iubită a lui Laurenţiu Reghecampf încerca să-şi facă un nume în showbiz-ul românesc.

Kamara a rupt, în sfârşit, tăcerea şi a dezvăluit în ce împrejurări a cunoscut-o pe amanta antrenorului de la Universitatea Craiova. „Formaţia mea avea turneu prin ţară. Habar nu am cum s-a descurcat să ajungă la scenă, spunându-mi că e mare fană a mea, că toată viaţa a visat să mă cunoască. Eram la Călimăneşti şi nici nu ştiam de unde era! La concertele noastre erau mii de femei. Ulterior, am aflat că e din Deva. Nici nu am întrebat-o cum o chema! Eu sunt îndrăgostit de când mă ştiu de muzică şi de copiii mei. În rest este distracţie”, a declarat Kamara, într-un interviu pentru realitateasportiva.net.

CONTINUĂ SĂ CITEŞTI PE CLICK.RO

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările